13. studenoga 2019

Rob Warner i Matt Jones u prvom dijelu Red Bullove serije istražuju pretpovijesnu kolijevku čovječanstva i spuštaju se s Mt. Kenya
Legendarni spustaš, komentator utrka Svjetskog kupa u spustu i suradnik Red Bull TV , Rob Warner, u seriji Rob Warner’s Wild Rides s freeriderom Mattom Jonesom otišao je u Keniju i okusio afričke putove.Za desert se spuštaju s najviše tamošnje planine. Vrh Mount Kenya nalazi se na 5199 metara nadmorske visine.

Kenija, pretpovijesna kolijevka čovječanstva i riznica izumrlih životinjskih vrsta , jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu, a opet prirodni raj i zemlja kontrasta. Rob i Matt prikazuju ti sve to iz malo drugačije perspektive, ali još uvijek dovoljno autentično.

Ako želiš pogledati dulju verziju Robove kenijske avanture, onda posjeti redbull.com. Tamo ćeš saznati i gdje je Chris Froome započeo biciklirati i kako biciklisti tamo treniraju, s jedinom željom – postati profesionalni biciklist i otići u široki svijet. Uz to dečki su iskusili i život Masaja.

Naslovna fotografija Craig Kolesky / Red Bull Content Pool

Prati nas