Bine Žalohar, Keep Busy!, Legit Films
18. rujna 2020

Ostani u pokretu čak i kad stvari krenu po zlu. Kratki motivacijski video Katje Pokorn i Mitje Legata, a Bine Žalohar je ispred kamere. Kranjci su zakuhali nešto vrlo zanimljivo…

Kada ti ograniče gotovo sve, kao što se dogodilo u proljeće, lako je predati se malodušju, televiziji, društvenim mrežama, a o hrani i još ponečem da i ne govorimo. I što sad? Koronirali bismo do kraja.

Film Ostani u pokretu! (Keep Busy!) govori upravo o tome. Bine na biciklu, Katja i Mitja s kamerama, nisu se prepustili. Iskoristili su vrijeme kada se nešto drugo nije moglo učiniti, mudro i u granicama (u općini Kranj). Bine nije dodatno opteretio zdravstveni sustav, a Katja i Mitja sada su dovršili svoj proizvod.

Akteri

Bine Žalohar vjerojatno nam je najdraži mountain biker od 360 stupnjeva. Od brdskog biciklista (natjecatelja u spustu) postao je skijaš, prvo slobodnim stilom, a zatim na velikim stazama, pa potom i planinski vodič.

Katja Pokorn Mitja Legat (Legit Films) vjerojatno su najviše radili sa sportašima na daskama (na snijegu i kotačima). Upoznali su i bicikliste blatnjavim gumama – Mitja i Tinet Lenart koautori su clipa Into The Black iz podzemlja Pece, a nedavno su „skrivili“ i ovo…

Kranjci na Instagramu

Bine @binezalohar
Katja @katjapokorn
Mitja @legitfilms

Projektu su pridonijeli i…

Cablecam : Aircam.si
Animacije: Rok Klančnik, Grta Studio
Korekcija boje: Rok Frešer
Snimanje i dizajn zvuka: Soundart
Glazba: Mirko Medved
Prijevodi: Mateja Slavec

Svi su se tvorci dobrovoljno pridružili projektu, nakon što su izgubili posao tijekom karantene.

Fotografije Katja Pokorn

Pogedaj i
Video: Kako je nastao Sound of Isolation during Quarantine

Prati nas