25. travnja 2018

Pregršt linkova, četiri ugrađena video clipa puna akcije i razgovora te prezentacija s izjavama. Svjetski kup još odzvanja širom svijeta

Tijekom spustaškog vikenda, Svjetskog kupa na Lošinju, ali i u danima nakon njega, mogli smo i možemo gledati sate i sate kraćih i duljih video materijala, kako onih iz produkcijskih kuća, tako i onih koje su složile ekipe i navijači… Odabrali smo samo nekoliko, ali sigurno će slijediti još puno toga.

Iznad je šestominutni Red Bullov sažetak nedjeljne akcije na Lošinju.


Unior/Devinci Factory Racing! Prvo postolje u Svjetskom kupu u povijesti ekipe ne nadoknađuje sasavim probleme s ozljedama dvaju članova, no čestitamo! Snimali su Tina i Blaž / OSM Films.

Svjetski kup u Lošinju pronašao je svoje sekunde i u Regionalnom dnevniku HTV-a. Na platformi HRTi možete pogledati reportažu od točke 36:08 nadalje (gornji screenshot), no potrebna je prijava. Bez prijave možete pregledati Regionalni dnevnik na ovom linku, no u vrijeme pisanja teksta video se nije mogao učitati (vjerujemo da će tehnička služba ukloniti taj problem).

I TV Slovenija je dala svoj obol – osim večernje reportaže u nedjelju bila je i objava u sportskim vijestima tu prilogu Saše Kisovec.


Osim spomenutog video reporta “domaće” ekipe svakako valja spomenuti video YT „bande“: Angel, Neko i pobjednik Aaron. K tome, Pinkbike je prikupio nekoliko clipova koje su snimile same ekipe.

MZ Pix je u subotu objavio video s brutalnu akciju razbijanja kamenja od petka.
BikeBro žustro navijao, pa nije snimio ništa pametno.
A i Filip Radulović je bio u publici.


Iako nismo sigurni da mikrofon s naljepnicom Ožujsko doista funkcionira, Wynovi intervjui su uvijek zabavni i informativni.

Cjelovite snimke utrka mogu se pronaći, naravno, na redbull.tv

Kada Sven & društvo slože slike i izjave to je dobro kao da gledaš pravi video.

Prati nas