Lenzerheide
8. srpnja 2022

Staza za spust prošla je određene popravke, a staza za kros je zanimljiva kao i uvijek. Sutra se u DH utrke vraća gospođa Rachel Atherton!

Wyn TV

Wynnu Mastersu su se ispred mikrofona pridružili Ronan Dunne, Loris Revelli, Dylan Levesque, Baptiste Pierron, Swen Martin, Dean Lucas, Eleonora Farina, Benoit Coulanges, Loic Bruni, Tuhoto Ariki, Camilleanche, Vali Höll, Danny Hart, Bernard Kerr i Ryan Pinkerton.

Mama Rachel

Kraljica modernog spusta konačno se vraća u utrke. Rachel Atherton natjecat će se po prvi put od kako je postala majka. Iako je nastupila na slobodnom treningu u Fort Williamu i odlučila ne sudjelovati u utrci, došla je u Lenzerheide mnogo odlučnije! Napisala je ovo na Instagramu: @rachybox.

Jure Žabjek

Nakon teškog pada na Europskom DH prvenstvu u Mariboru, Jure Žabjek (Unior – Sinter Factory Racing) još se nije u potpunosti oporavio. Stoga će preskočiti utrku u Lenzerheide i pripremiti se za sljedeću utrku Svjetskog kupa u Andori. Čitajte na Unior – Sinter.

Testiranje staze olimpijskog krosa

XC ekipa Pivot Cycles OTE sastoji se od samih Kanađana koji su apsolutno oduševljeni švicarskom stazom. To im je najdraža ove godine. Vidjet ćemo hoće li se tako zabaviti u nedjelju.

Ben i Thibault

Ben Cathro i Thibault Laly spuštaju se stazom spusta. Koja će biti pobjednička linija subotnjeg finala?

Sutra su na rasporedu kvalifikacijske utrke u spustu te kratki kros. Prijenos kratkog krosa na rasporedu je na Red Bull TV.

Prati nas