15. veljače 2020

GMC Savana iz 1996., i vlasnica Callie su kao jedan. Callie je nakon tri godine ovaj automobilčić prilagodila svojim željama i potrebama
Zanimljiv remake američke ljepotice koja se odaziva na ime Rhonda. Riječ je o kombiju GMC Savana iz 1996. godine sa stražnjim pogonom. Sadašnja vlasnica Callie kupila ga je već uzdignutog i s masivnim prednjim branikom koji joj je prirastao srcu. 

 

U roku od tri godine u kom vremenu su Callie i Rhonda postale jedno, vlasnica je dvaput redizajnirala interijer. Prvi put, više kaubojski, ali u drugom navratu osmislila je svaku sitnicu. U unutrašnjosti dominira veliki krevet, uz veliki prozor s pogledom na vanjski svijet. Kuhinjski dio je vrlo domaći, štednjak je prenosiv, tako da kad je lijepo vrijeme, može se kuhati i vani. K tome, stvar jednostavno ne prolazi bez ženskog ogledala, pa se stvarno nije štedjelo na njegovoj na veličini. Rhonda ima grijanje, kao i veliki stropni ventilator. Stol na bočnim vratima je također genijalno rješenje, a može se pronaći još pokoji domišljati detalj.

 

Na krovu su tri solarna panela i sva oprema za kampiranje, ali nažalost bicikl nije našao mjesta u unutrašnjosti, pa je pričvršćen na nosač sa stražnje strane kombija. Reci što god, ali ovaj američki snagator ne djeluje ženstveno

 

Slijedi Callie na Instagramu @wild_grit ali na internetu wild-grit.com. Tamo ćeš pronaći bezbroj savjeta o dobrim biciklističkim turama, skijanju, treningu, roadtripu i još mnogo toga. Wild Grit  je i njena tržna marka, tu trenutno nudi dvije različite T- shirt majice te naljepnice. 

Pogledaj i
Video: Sprinter s vanjskim i unutarnjim tušem
Video: VW T3 Syncro za freeride avanture
Video: Renault Master je pravi izbor na četiri kotača!
Video: Kako pretvoriti Francuza u MTB dom na četiri kotača
Video: Svemogući Caddy

Prati nas