10. listopada 2019

Gulevich i Laughland u 5 dana kroz 7 zemalja, Nizozemci u Robidišču, Grošićev BMX show u Poreču, Šajina fura Dragu, Drejc i Ana na Rude Rocku, navijači u Mariboru, Jernej u Kitzbuhelu, Marek iznad Skopja, Cyclotrail u Peruu i Velociped Navigator na Biokovu Geoff GulevichScotty Laughland posjetili su sedam zemalja u pet dana kako bi lansirali novi GoPro Hero8, uključujući Srbiju, Bosnu, Hrvatsku i Sloveniju. S nama su skakutali po Banani na Golovec Trails.


Naš slovenski Nizozemac Mark preko ljeta je furao i snimao u Robidišću. Sada tamo više nema toliko prašine.

Superstar BMX-a Senad Grošić održao je niz predstava u Hrvatskoj s mnoštvom gostujućih i domaćih zvijezda BMX-a (Marin Ranteš je također sudjelovao). Ovo je video Lea Gamboca snimljen u Poreču. Martin Lončar je objavio dva clipa na svom YouTube kanalu.

{loadposition inside}


Sebastijan Šajina je furao trailove u Dragi u Istri. Bravo za video, Antonio Tomišić.

Samo da se sjetite što se radi zimi: Drac je prošle zime furao čuveni Rude Rock iznad Queenstowna (NZ) s mjenjačem koji se slučajno zaglavio u drugoj brzini. Ana ga je pratila kamerom.


Navijači Jure Žabjeka u proljeće na Svjetskom kupu u Mariboru. Malo utrkivanja … malo vožnje e-biciklom od 10 tisućica (eura).


Jernej s bratom i tatom u Tirolu.


Poljak Marek je iskoristio gondolu koja vodi na planinu Vodno iznad Skopja.


Cyclotrail i još jedan video iz Anda. Okolica Cusca, Peru.


Velocipede Navigator na Biokovu iznad Makarske.

Prati nas