žak gomilšček
19. siječnja 2023

Hrvati ljetuju na Krvavcu, Prvić, Bernadia, Maribor opening weekend, Enduro Pisak, Bašo u Walesu, najbolje iz 2022, božićnjaci se spuštaju s Lisce, Ivo na vrhu Raba…

Cyclotrail je posudio kameru prijatelju koji je išao na MTB odmor u Sloveniju… i evo! Na Krvavcu.

Ivo prvi put vozi bicikl na otoku Prviću. Uz pomoć drugačijeg “šatla”. Ispred je Marko Fržop.

Slovenski državni DH prvak Žak Gomilšček na crvenoj liniji u zimskom Maribor bike parku Pohorje… Za Žakom vozi Val Celestina.

Ekipa na Bernadia Trails u Furlaniji prilagodila se vremenu i obavila novogodišnju vožnju na početku nove godine.

Enduro Pisak kod Šibenika za Kršnu ligo. Video: Ivo Jarić.

Ivan Bašić opet u Walesu.

Najbolje iz 2022.: Jaš Bezjak

Najbolje iz 2022.: Cyclotrail.

Najbolje iz 2022.: GrAl

Najbolje iz 2022.: NA2ehKOLESIH

Najbolje iz 2022.: Marin

Najbolje iz 2022.: Paolo & The Gang.

Domen snima, Majh javlja: Još 2013. četiri su se prijatelja biciklima spustila s vrha Lisce. U skladu s datumom na kacige smo pričvrstili božićnjačke kape. U to vrijeme nismo ni slutili da će to postati godišnja tradicija. Ove godine, 10 godina kasnije, okupilo nas se više od 50. Za početak smo se, kao i svake godine, zagrijali popevši se do Tončekove kuće. Tamo nas je čekao topli čaj i pecivo od jabuke. Malo smo se okrijepili i pripremili za silazak. Svake godine okupi se nekoliko Djedova Božićnjaka, sobova pa čak i poneka gospođa Djed Mraz. S vjetrovitog vrha spustili smo se u dolinu. Na putu su nas sreli brojni oduševljeni planinari koji su uživali u vragolijama nestašnih Djedova Božićnjaka. Zadovoljni smo i mještanima koji su nam ponudili nešto kratko na međupostovima. Nakon spusta okupili smo se na zasluženom pikniku, gdje smo se prisjetili prošlih spustova i družili uz svježe pečene pizze.

Ivo na Kamenjaku. Ali onome na Rabu, 408 mnm.

Prati nas