3. ožujka 2017

Manje od 50 dana do starta najveće etapne utrke u ovom dijelu Europe i to s novim nazivom.

Trećem izdanju utrke, koja će uskoro biti rasprodana, pridružio se novi sponzor. To je poduzeće Mitas.

Mitas i Adria Bike

Jedan od najvećih europskih proizvođača guma i zračnica pristupio je projektu prošli tjedan, nakon što su u Pragu potpisali sponzorski ugovor s Adria Bike, organizatorom utrke 4 Islands. Tvrtka Mitas je postala generalni pokrovitelj i tako je utrka dobila naziv – Mitas 4 Islands.

Mitas, koji je u vlasništvu švedske grupe Trelleborg, je svoju marketinšku strategiju usmjerio globalno i  preko velikih etapnih utrka i XC utrka želi na svjetskoj razini nastaviti prvenstveno u smjeru prepoznavnosti brenda.

{loadposition inside}

Hrvoje Šepić

Direktor utrke je izjavio, da ih izričito veseli suradnja s novim sponzorom, pogotovo zbog toga, jer su vidjeli kako Mitas djeluje na globalnoj razini, te je pokrovitelj najvećih utrka širom svijeta. Od prve izvedbe je utrka utrostručila broj nastupajućih, te se našla na popisu utrka, koje u brdsko biciklističkom svijetu nešto znače.

Pavel Nosek (Mitas)

Mitas konstantno traži načine, kako poboljšati svoje proizvode i upravo takva  iskustva im pružaju velik broj podataka vezanih za razvoj guma. 
Utrka 4 Islands je kao stvorena za testiranje novih materijala, ipak četiri kvarnerska otoka nude poprilično raznolik teren

Ujedno je namignuo, koje gume bi preporučio za utrku 4 Islands. To su Mitas tubeless Supra folding, opremljene tehnologijom TEXTRA, koja dodatno štiti bočni dio gume. Iste su testirali i na utrci ABSA Cape Epic, gdje je Mitas dobavljač još od sezone 2015.

Uskoro budemo popratili prezentacije pojedinih etapa nadolazeće utrke Mitas 4 Islands. Započinjemo s otokom Krkom.

Naslovna slika Matej Hartman

www.adriabike.hr

Prati nas