28. rujna 2018

Hans Rey, Missy Giove i Tim Commerford – na petodnevnoj (e)bike avanturi od Hollywooda do Pasadene

Hans Rey, legenda triala i biciklistički avanturist, GT-jev ambasador koji već više od trideset godina živi u Kaliforniji, bacio se u poseban projekt. Umjesto potrage za stazama u egzotičnim dijelovima svijeta zaputio se u vlastito „dvorište“ i snimio je video seriju #TransAngeles. U društvu Missy Giove i Tima Commeforda (Prophets of Rage):


Legende na kupu i prvi dan petodnevne “urbane” brdsko biciklističke avanture. Hans Rey, legendarna spustašica Missy Giove i Tim Commerford, basist nekadašnje skupine Rage Against the Machine, a danas član supergrupe Prophets of Rage. 


Hans Rey, Missy GioveTimmy C., u društvu s vodičem Tonyjem po skrivenim puteljcima velegrada. Ovaj put na e-biciklima. 


Urbana avantura se nastavlja od donjeg Los Angelesa preko Hollywooda do obalne promenade u Santa Monici. Tu je i bling Beverly Hillsa i njegovih „redikula“. 


Četvrti dan obišli su obronke iznad Santa Monice te Backbone Trail iznad Malibua. Cilj u urbanoj džungli već je jako blizu.


Posljednji dan urbane avanture, plov do otoka Catalina, za neke je to raj, a za druge pasivan predjel okružen Tihim oceanom. Našim prijateljima naravno predstavlja poligon za nezaboravnu biciklističku (avan)turu na otoku na kojem su autići za golf gotovo pa jedino prijevozno sredstvo.

Prati nas