Pasja pravljica
28. travnja 2021

… ali i za one koji će tek nabaviti psa ili pse Oni su naši najvjerniji suputnici. Kod kuće, na trailu duboko u šumi ili bilo gdje na svijetu…

Sve počinje na trailu. Blage neravnine, oštri zavoji, preskakanje prepreka, cik-cak po poznatim stazama. Lutanje jutarnjom rosom donosi tisuću mirisa. Znaš onaj osjećaj kada trbuhom okrzneš roller i “pogrebeš” kamenje? To su sve detalji iz života trail psa.

Raven je 13-godišnja umirovljena trail kujica koja živi s Darrenom McCouloghom, suosnivačem i direktorom produkcijske kuće Anthill Films. Raven je doma u Squamishu u Britanskoj Kolumbiji. Starost ju je usporila i sada leži na prilazu i pogledom prati druge pse koji prate svoje prijatelje na vožnju lokalnim stazama.

Film nas vodi od Britanske Kolumbije do Utaha i Južne Afrike i natrag, a u njemu upoznaješ različite pse koji vole trailove, baš kao i njihovi prijatelji biciklisti.

Film Dog Tale govori o tijesnoj vezi između psa i njegovog suputnika, gospodara i prijatelja. Pusti da ti misli malo odlutaju i približi se onome što se krije iza očiju sretnog psa. 

Nastupaju : Raven, Levy , Syd i Lucy, Driggs , Nash , Emmy , Joey , Zoe, Max, Hobart , Rusty , Chase i Gomez.

Produkcija: Scott Jewett i Darcy Wittenburg , režija Anthill Films. Za #RideShimano.

Pogledaj i
Trail dog video: Chee obožava trailove i roštilj

Prati nas