14. veljače 2017

Čuli ste za Maraton Plitvice i Fužine 2 Sea. Kreće novi maraton, na programu je Krk’n’roll. Sva tri za bodove.

U Hrvatskoj je maratonskih događaja u izobilju. Utrka 4 Islands je skoro rasprodana, danas su se otvorile i prijave za maraton Plitvice, organizatori su objavili još jednu veliku vijest: Treću jednodnevnu utrku, koja će kup maratona zaokružiti listopada na otoku Krku – Krk’n’roll.

{loadposition inside}

Nov maraton na programu

Adria Bike s novom utrkom zaokružuje tri pojedinačna maratona, koje su sad vlastita seriju i koji će imat svoje bodovanje.

Nova destinacija će biti Krk, gdje će održati utrka sa startom u Baškoj 14. listopada, to će biti i zadnja trka u seriji.

Dužine utrke, kao što je već poznato od prije, biti će tri, dakle 27, 47 i 77 kilometara. Prva će imati 500, druga 1000, a  najduža 1400 metara uspona. Prijave na Krk’n’roll se otvaraju 15. ožujka. Bacite oko na prezentacija Krk’n’rolla na internetu.

Serija ukratko

Početak 17. lipnja na Plitvicama, ona čekamo 27.kolovoz, kad je start maratona Fužine 2 Sea i za kraj još listopada – Krk’n’roll. Uvijek su tu tri različite dužine, odvojeno bodovanje glede na izbor puta i četiri kategorije natjecatelja.

Kategorije:
Muški – 18 do 39 god
Muški Masters – 40 do 49 god
Muški Grand masters – nad 50 god
Žene – jedna kategorija

Bodovanje:
Obećava se zanimljiv način bodovanja, kojeg možeš pogledati ovdje. Radi se o igri maksimalnog broja bodova i vrijeme utrke pojedinca te malo više matematike. Sistem koji je već znan na nekim utrkama – jednostavan i pregledan.

Slike Adriabike

Serija Husqvarna Adria Bike na internetu

Prati nas