Prestopi, Loris Vergier
3. siječnja 2021

Nova godina donosi nove informacije o tome tko će s kim u sezoni 2021., ali i dalje. Vergier mijenja američke poslodavce, aktualni svjetski prvak u olimpijskom krosu prelazi u Specialized. Novosti u ekipama Santa Cruz i Madison Saracen…

Loris Vergier

Možda najznačajniji MTB transfer 2020/2021 je potpisivanje ugovora 24-godišnjeg Francuza s timom Trek Factory Racing DH. U ekipi koju vodi Andrew Shandro, u sezoni 2021. nastupati će aktualni svjetski prvak Reece Wilson, Charlie Harrison i Kade Edwards. Više o tome na racing.trekbikes.com i na @lorisvergier.

Jordan Sarrou

Aktualni svjetski prvak u olimpijskom krosu potpisao je ugovor s ekipom Specialized Factory Racing. Ove sezone, 28-godišnji Francuz najviše će ciljati Olimpijske igre u Tokiju. @jordansarrou.

Veronique Sandler 

Veronique Sandler nakon rastanka s markom Marin udružuje snage s ekipom Santa Cruz. Podržavati će ju FiveTen , WTB, Giro i Sram. @veroniquesandler.

Veronika Widmann

Nakon što je Insync Bikes objavio povlačenje iz spustaškog segmenta, vozači(ce) su ostali bez dobavljača okvira. Brza Talijanka, europska prvakinja u MTB spustu 2019., pronašla je novu sredinu nakon završetka sezone 2020. i ove će godine biti dio ekipe Madison Saracen. @vero_widmann.

Eliot Jackson

Amerikanac je prešao na gotovo domaću marku. Ove godine komentator RedBulla vozit će bicikle Santa Cruz. @eliotjackson.

Naslovna fotografija Trek Factory Racing

Pročitaj i
Sezona transfera: Tko još najavljuje oproštaj od ekipa…
Sezona transfera: Krajem godine od svojih se ekipa opraštaju…
Sezona transfera: Istječu ugovori, tko, kuda i kamo?

Prati nas