21. prosinca 2019

Do 7. siječnja prijavi se cjenovno povoljnije! Ova odlična serija će i iduće godine brojati četiri događaja

Ove godine serija  Husqvarna Adria Bike donijela nam je četiri događaja i dva nova odredišta. Riječ je o Rapcu i Vodicama koji su se pridružili zimzelenim destinacijama – Krku i Fužinama. 

 

Organizator se za ovu sezonu može pohvaliti s više od 1600 natjecatelja koji su sudjelovali u barem jednom od događajai koji su došli iz čak četrnaest zemalja. Sve su to rekordi u posljednjih nekoliko sezona sjajnog rada ove ekipe. Sljedeće godine broj događaja ostaje isti , pri čemu se mijenja samo jedno odredište. Utrku iz Fužina u Gorskom kotaru sve do mora i natrag zamijeniti će utrka na otoku Rabu. 

 

Husqvarna Adria Bike sljedeće godine započinje u Vodicama. Prvi datum ovog događaja rekreacijsko-utrkivačkog formata određen je za 18. travnja. Serija se potom nastavlja u Istri 30. svibnja, domaćin je Rabac. Zatim slijedi duga ljetna pauza te nastavak na Rabu. Rezerviraj 12. rujnaFinale će se, kao i nekoliko posljednjih godina, održati na otoku Krku. Datum koji moraš zaokružiti u kalendaru natjecanja je 17. listopadaPredprijave su već otvoreneDo 7. siječnja ulaznicu možeš dobiti 20 posto povoljnije! Kotizaciju možeš platiti samo za pojedinačne događaje, ali možete rezervirati cijeli paket od četiri utrke. Prijaviti se možeš ovdje

Više informacija o seriji potraži na adriabike.hr. Aktualne informacije možeš provjeriti i na njihovom profilu facebookAdriaBikeMarathon.

Foto organizator

Izvještaji ovogodišnje sezone
Video: Krk ‘n’ Roll = rock and roll
Krk ‘n’ Roll Report: Zadnja runda serije Adria Bike kao šlag na torti
Fužine2Sea Report: Uobičajeni sumnjivci najbrži od Fužina do Crikvenice i natrag
Video: Peter Vesel na najduljoj trasi Fužine 2 Sea
Vodice i Rabac: Za nama je bogati bike vikend na obali

Prati nas