20. siječnja 2019

Serija započinje u travnju, a završava u listopadu. Rabac, Vodice, Fužine i Krk. Čeka nas doista bogata sezona MTB maratona. Od danas možeš kupiti startnine po sniženoj cijeni!

Serija Adria Bike Marathon ove godine neće započeti u lipnju na Plitvicama već će se to dogoditi puno ranije. Osim toga, u 2019. u planu nisu tri događaja već četiri! Razlog više da završiš sve njih. Opet ćeš moći birati između tri trase: Epic, Classic i Easy.

Idemo redom

Serija počinje 27. travnja u Istri, točnije u Rapcu. Tamošnji MTB maraton nosi naziv Helter Skelter (naravno već znaš da je to McCartneyeva pjesma s Bijelog albuma, jedna od prvih pravih heavy metal kompozicija). Nastavlja se 15. lipnja u Dalmaciji. Još jedna tradicionalna MTB destinacija, Vodice, a događaj se zove po domaćinima: Dalmatiner MTB Maraton. Potom će na red doći 24. kolovoza i tradicionalni događaj od Fužina do mora i nazad – legendarni Fužine 2 Sea. Veliko finale i posljednji događaj na rasporedu je 12. listopada na Krku. Krk ’n’ Roll će biti dijelom Baška Outdoor Festivala.

Trase i vremenske rasporede pojedinih događanja predstaviti ćemo zasebno.

Osiguraj povoljniju startninu

Od 21. siječnja u ponudi su snižene startnine. Ukoliko odlučiš kupiti cijeli paket, za sva četiri MTB maratona, moći ćeš prištedjeti pokoju škudu:

– early bird A, 600 kuna
– early bird B, 650 kuna
– early bird C, 700 kuna
– redovna cijena paketa iznosi 800 kuna

Od 1. veljače u ponudi su i startnine za pojedine događaje:

– early bird, 200 kuna
– redovna cijena, 220 kuna
– last minute, 250 kuna

Više o ovogodišnjoj sezoni serije Adria Bike doznati ćeš na adriabike.hr. Aktualne informacije potraži i na njihovom profilu FacebookAdriaBikeMarathon

Foto: organizator

Prati nas