9. siječnja 2018

Treće izdanje snježne utrke je 20. i 21. siječnja. Zabava je zagarantirana.

Delnice su najviši hrvatski grad, a Gorski kotar sinonim za snijeg. Upravo tamo poziva vas ekipa Generator na svoj zimski festival koji će se održati 20. i 21. siječnja. U subotu je na raporedu snježna zabava za bicikliste, a dan kasnije za trkače.

Program

Subota je biciklistička. Malo prije podneva djeca će voziti 800 metara kroz gradski park. Točno u podne je start glavne utrke. Iznad mjesnog parka uzdiže se Japlenški vrh kojeg će biciklisti osvajati jednom ili tri puta i tako voziti šest ili 18 kilometara. Uspon će biti veći od 130 metara po krugu. Staza će biti utabana i tako prilagođena brdskim biciklima, a ne samo fatbikeovima. 

{loadposition inside}

Iako će biti i ozbiljnih natjecatelja, utrka je prvenstveno zamišljena kao zabava na snijegu. Bit će glazbe, raznih štandova na kojima će se prodavati kuhano vino, čajevi i druga pića koja bi trebala ugrijati sve sudionike. Svi natjecatelji bit će u bubnju za vrijedne nagrade. Oni koji će nastupati i u nedjelju, natjecat će se za titulu kralja i kraljice snježnog festivala.

Generator vas po treći put poziva u Delnice. Prvi put je bilo dobro, drugi bolje, a treći će put biti najbolje. 

Više možete saznati naizveš na službenoj stranici.

Foto Matej Hartman

Prati nas