Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
14. lipnja 2018

Ovaj weekend na AB maraton Plitvice gdje su ujedno i generalni pokrovitelji, Husqvarna će predstaviti cijeli segment e-bicikla. 

Zahvaljući hrvatskom zastupniku za Husqvarnu, Drezga d.o.o. koji s puno entuziazma prati našu brdsko biciklističku scenu već duži niz godina, uspjeli su ekskluzivno dobiti mogućnost prodaje električnih bicikla, ovog novog-starog brenda, za Hrvatsku.

Naime, Husqvarna e-bicikli se mogu kupiti samo u zemljama njemačkog govornog područja ali i u Hrvatskoj. Prava premjera cijelog segmenta bude dostupna ovaj weekend u Korenici na najmasovnijem biciklističkom događanju u Hrvatskoj na 6. izdanju AB Maraton Plitvice.

122 godine iskustva – Haibike, KTM…

Priča Husqvarne kao bicikističkog brenda stara je više stotinjak godine, te su ujedno i najstariji švedski biciklistički proizvođač. Danas, obitelj Puello, bivši vlasnici Winora grupe (Winora, Haibike) nakon povlačenja iz posla, u suradnji s KTM-om (koji radi motore, ne bicikle) pokreću Husqvarna brand e-bicikla. Budući su pioniri u razvoju električnih bicikala i kreatori prvog e-MTB-a, inovacija u budućnosti neće nedostajati.

Najjači Husqvarnin brdski bicikl zove se MC7 (mountain cross) model koji je opremljen Shimanom XT komponentama i Shimanom Steps motorom. Zanimljiva je konstrukcija akumulatorske baterije koja se sastoji od šest malih blokova povezanih savitljivim zglobovima… 

Uskoro više na našoj Drobioni, kada ćemo opsežno testirat Husqvarninu perjanicu.

Vidimo se u Korenici, do tada bacite oko na link www.husqvarna-bicycles.com

Ili za one koji ne mogu čekat bicikli su u prodaji:

Pile & Vile – Husqvarna Centar
www.pileivile.hr
01 3335 300
Obrtnička ulica 2, Rakitje‎ (kod Zagreba)

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas