19. rujna 2018

Nešto manje od tri godine nakon prvog izdanja, pred nama je novi Bike Unchained 2. Nudi igranje jednom rukom, poboljšanu grafiku, mentore iz svijeta MTB zvijezda…

Prije nešto manje od tri godine Red Bull Media House je predstavio video igru za mobilne uređaje: Bike Unchained. Toliko nam se svidjela da smo u suradnji s Red Bullom organizirali pravu ligu.

Nedavno je predstavljen drugi nastavak ovog naslova: Bike Unchained 2. Može se igrati na sustavima Android i iOS.


Spust

U njoj se možeš okušati na stazama za spust i za slopestyle diljem svijeta. Pri tome imaš pomoć svog mentora ili mentorice, s popisa (Red Bullovih) zvijezda iz spusta, endura, olimpijskog krosa, te naravno iz svijeta freeridea i slobodnog stila.


Slopestyle

Možeš igrati samo pomoću palca (telefon držiš jednom rukom), a u usporedbi s prvim izdanjem znatno je poboljšana grafika – kako prikaza samih staza i okolice, tako i gibanja fizičkih tijela.

Bike Unchained 2 ti nudi odmjeravanje s igračima iz čitavog svijeta – skupljaš bodove, natječeš se u ligama (možeš i sam pokrenuti vlastitu ligu) te u dvobojima uživo. Možeš se natjecati i za stvarne nagrade.

Naravno, tijekom igranja moći ćeš zaraditi nove bicikle, komponente, opremu… kako napreduješ kroz igru tako ćeš si moći priuštiti bolje bicikle.


Sjedi u klupu i slušaj Gwinnera

Mentori

Oni će ti pomagati u ovoj igri:

Aaron Gwin
Andreu Lacondeguy
Brandon Semenuk
Carson Storch
Darren Berrecloth
Emil Johansson
Fabio Wibmer
Greg Callaghan
Kate Courtney
Loic Bruni
Martin Söderström
Myriam Nicole
Szymon Godziek
Tahnée Seagrave
Thomas Genon
Yannick Granieri

U razvoju igre je sudjelovao legendarni finski DH prvak Matti Lehikoinen.

 

Preuzmi Bike Unchained 2

Za iOS
Za Android

 

Prati nas