Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
8. travnja 2022

Najbolja prilika za upoznavanje najljepše brdsko biciklističke etapne utrke u ovom dijelu svijeta, naravno ukoliko nemaš vlastite trkačke ambicije, zasigurno je postati volonterom i dati vlastiti pečat svojim radom…

Želiš li iz prvog reda pratiti najljepšu etapnu utrku u ovom dijelu svijeta i navijati dok stotine brdskih biciklist(ic)a iz svih dijelova svijeta doživljavaju četiri kvarnerska otoka? Tokom cijelog tjedna moći ćeš uživati u prijateljskoj natjecateljskoj atmosferi, prekrasnim kvarnerskim krajolicima i to uz plaćeni smještaj, hranu te jedinstveno radno iskustvo u ovom epskom projektu.

Biti volonter(ka) …

… na utrci koja je nakon četiri izdanja stekla svjetsku reputaciju i koja svake godine privlači sve više poznatih imena brdskog biciklizma svakako je privilegija. Ukoliko doista nemaš trkaću žicu, a želiš biti dio karavana koji će u pet dana seliti po četiri kvarnerska otoka, ne oklijevaj i prijavi se za nezaboravnu avanturu!

Volonterskim radom ulaziš u pozadinu biciklističke utrke. Dok vozači spavaju ti radiš i pripremaš prtljagu za transfer do slijedeće etape. Kada se probude, ti si već odradio /odradila jutarnji dio obveza. Kada se natjecatelji pripremaju za start, dio volontera je već na stazi i brine o sigurnosti, neki od njih su već u okrjepnim zonama i pripremaju piće i hranu …

Kada posljednji natjecatelj uđe u cilj ti moraš ukloniti trake, oznake i očistiti okrjepne zone, s osmjehom na licu. No u tome i jest čar – biti dio utrke i upoznati je iz drugog kuta. Možda ćeš se i ti natjecati iduće godine, a  volonteri su vrlo važan dio utrke!

Što dobivaš?

Rezerviraj vrijeme između 18. i 24. travnja. Zauzvrat dobivaš smještaj, hranu, prijevoz do sva četiri otoka i opremu za volontera! Osim toga, tu je obilje mora, sunca, zabave i, za one najhrabrijie, prvo kupanje u sezoni.

Prijavi se!

Organizatori utrke 4islands još uvijek trebaju volontere i volonterke s različitim vještinama! Ako ste zainteresirani za ovo jedinstveno iskustvo i volite raditi s mladim i motiviranim timom, prijavite se odmah!

Prijavite se ovdje: https://www.4islandsmtb.com/event/get-involved

Opširnije
#4islands

foto: organizator

Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas