6. ožujka 2019

Najbolja prilika za upoznavanje najljepše brdsko biciklističke etapne utrke u ovom dijelu svijeta, naravno ukoliko nemaš vlastite trkačke ambicije, zasigurno je postati volonterom i dati vlastiti pečat svojim radom

Nemaš trkaće ambicije? Želiš upoznati najpoznatiju i sigurno najljepšu brdsko biciklističku etapnu utrku u ovom dijelu svijeta? Prijavi se za volontera / volonterku i pomozi vlastitim vremenom i radom kako bi utrku učinili još boljom. Natjecatelji i organizatori će cijeniti tvoj trud!

Biti volonter …

… na utrci koja je nakon četiri izdanja stekla svjetsku reputaciju i koja svake godine privlači sve više poznatih imena brdskog biciklizma svakako je privilegija. Ukoliko doista nemaš trkaću žicu, a želiš biti dio karavana koji će u pet dana seliti po četiri kvarnerska otoka, ne oklijevaj i prijavi se za nezaboravnu avanturu!

Volonterskim radom ulaziš u pozadinu biciklističke utrke. Dok vozači spavaju ti radiš i pripremaš prtljagu za transfer do slijedeće etape. Kada se probude, ti si već odradio /odradila jutarnji dio obveza. Kada se natjecatelji pripremaju za start, dio volontera je već na stazi i brine o sigurnosti, neki od njih su već u okrjepnim zonama i pripremaju piće i hranu …

Kada posljednji natjecatelj uđe u cilj ti moraš ukloniti trake, oznake i očistiti okrjepne zone, s osmjehom na licu. No u tome i jest čarbiti dio utrke i upoznati je iz drugog kuta. Možda ćeš se i ti natjecati iduće godine, a  volonteri su vrlo važan dio utrke!

Što dobivaš?

Rezerviraj vrijeme između 8. i 14. travnja. Zauzvrat dobivaš smještaj, hranu, prijevoz do sva četiri otoka i opremu za volontera! Osim toga, tu je obilje mora, sunca, zabave i, za one najhrabrijie, prvo kupanje u sezoni.

Prijavnica 

Ostale informacije: 4islands.hr

Foto organizator

Pročitaj i:
Najavljujemo: Mitas 4 Islands 2019 s važnim vijestima
Najavljujemo: Mitas 4 Islands 2019, prva etapa – I’m a rock-it man
Najavljujemo: Mitas 4 Islands 2019, druga etapa – Shades of Rab
Najavljujemo: Mitas 4 Islands 2019, treća etapa – Shepherd’s Paradise
Najavljujemo: Mitas 4 Islands 2019, četvrta etapa – Push your limits

Prati nas