30. svibnja 2017

Na Red Bull Goni Ponyju koji će se održati ove subote, za sada je prijavljeno oko… 900 natjecatelja!? Prijave još danas. Ponija možete i iznajmiti, potpuno novog. Sviraju Elvis Jackson i McWeasl.

Tjedan utrke je. Sudionici bi uskoro morali podići noge na stol i svoje tijelo napuniti ugljikovim hidratima. Aha, za većinu to nije takva vrsta utrke … Onda je vrijeme za zadnje kostimografske poteze!
 

Rekordan broj prijavljenih, prijave još otvorene

Za prvi rekord već znamo da će pasti u subotu 3. lipnja. Na trećem usponu Red Bull Goni Pony, iz Kranjske Gore prema prijelazu Vršič u 15 sati, startat će više od 850 biciklistica i biciklista na ponijima. Toliko ih se prijavilo do prošlog tjedna. Za one koji se još nisu prijavili a to žele učiniti, prijave na redbull.si/gonipony ponovno su otvorene i danas, u srijedu 31. svibnja.

Preuzimanje brojeva i pregled već u petak

Na mjestu događaja uz Borovšku cestu, već u subotu zna biti malo gužve. Zato molimo sudionike da s preuzimanjem startnih brojeva i tehničkim pregledom bicikala ne čekaju predugo. Prvu priliku da to učinite imat ćete već u petak od 16 do 20 sati, i u subotu od 8 do 12 sati.

Najam (novog) ponija

Skoro 1000 sudionika znači skoro 1000 bicikala. U slučaju da netko ostane bez ponija, u pomoć će priskočiti Rog, koji će vam za 25 eura posuditi novog, a možete ga i povoljno otkupiti. Rezervacije primaju na info@rogbikes.com.

 

Elvis Jackson i McWeasel

Na zabavi će iz zvučnika treštati punk u ska i folk verziji. U živo. Nastupaju Happy Ol’ McWeasel i Elvis Jackson!

 

Raspored, subota 3. lipanj

8.00–12.00 – Preuzimanje startnih brojeva, tehnički pregled ponija i ocjenjivanje retro odjeće
14.00 – Pony parada i ocjenjivanje grupa
14.30 – Tehnički sastanak za natjecatelje i pripreme na start
15.00 – Start
18.20 – Podjela
18.30 – Afterparty: Elvis Jackson & Happy Ol’ McWeasel

Sve o događaju i prijave na www.redbull.si/gonipony


#RedBullGoniPony


Fotografije Tomislav Može/Red Bull Content Pool

 

Prati nas