4islands mtb
18. studenoga 2021

Startnina za petodnevnu utrku Kvarnerskim otocima pod okriljem Epic Series sada je znatno, znatno veća. Hoće li zbog toga na utrku doći manje domaćih i „domaćih“?

Prije mjesec dana objavili smo da je etablirana hrvatska etapna utrka četirima otocima (Krk, Rab, Cres i Lošinj) postala dio Epic serije. Više  tome u pročitaj članku 4Islands postao je dio Epic Series.

Danas su pak otvorene prijave za slijedeće izdanje utrke, koja će se održati po sedmi puta, od 19. do 23. travnja 2022. Moglo se očekivati kakoće uvrštenje u Epic Series rezultirati većom startninom. Zbog toga očekujemo i manji broj natjecatelj(ic)a iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Poljske…

Osim samog sudjelovanja u utrci, paketi sada uključuju šest polupansiona i još puno više. Cijene za dvočlanu ekipu  kreću se od 2900 EUR sa hotelskim smještajem do 3900 EUR za luksuzni paket s boravkom na brodu (prošle godine bez smještaja 900 EUR). Cijene vrijede za prijave do kraja godine. Ako slobodna mjesta do tada ne rasprodaju, cijene će rasti od 1. siječnja, a zatim i od 1. ožujka.

Na utrku će se moći prijaviti najviše 300 ekipa, i to u pet već poznatih kategorija: muški open, žene open, mješoviti parovi te dvije muške veteranske kategorije: masters i grand masters.

Više informacija i prijave na www.4islandsmtb.com

I Hrvati i Slovenci vjerojatno će se na startu pojaviti na razini statističke pogreške, no s druge strane: u regiji je otvoreno tržište za novu etapnu utrku „za domoroce”.

Naslovna fotografija: 4Islands MTB

Pročitaj i
4Islands postao je dio Epic Series

Prati nas