“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
27. ožujka 2018

Organizatori na Plitvicama, u Fužinama i na Krku slušaju bilo natjecatelja, svojih korisnika, te rade na poboljšavanju staza i svega ostalog. Na startu još ne znaš koju trasu odabrati? Nema problema, odluku možeš donijeti usred utrke

Husqvarna Adria Bike Series i ove će se godine sastojati od tri biciklističke manifestacije. Serija započinje 16. lipnja već tradicionalnim MTB maratonom Plitvice. Zatim, krajem ljetnih praznika, 25. kolovoza će se na MTB maratonu Fužine 2 Sea iz svježe šume Gorskog kotara biciklistice i biciklisti spustiti u vrelu Crikvenicu te se okrenuti i vratiti gore na jezero. Seriju 13. listopada zaključuje MTB maraton na Krku. Lani je naime prva izvedba maratona Krk’n’Roll istraživala manje poznate dijelove otoka.

 

Adria Bike ekipa je tokom godina stekla iskustvo i uvrstila se među vodeće organizatore biciklističkih utrka. Njihove su manifestacije uspješne i zbog toga jer slušaju što njihovi natjecatelji misle i govore. Lani su naime anketirali svoje korisnike i temeljem prispjelih odgovora pripremili puno dobro došlih novosti za 2018.


Ovako je bilo lani na startu na Plitvicama, foto Živa Hartman

Po novome, sve utrke će se održavati subotom. Čak 80 % ispitanika je, naime, odabralo baš subotu. Riječ je o logičnom izboru jer, ukoliko ne žuriš doma nakon utrke, možeš si priuštiti i malo zabave. Nedjelja tako ostaje kao dan za odmor.

 

Svaki maraton će nuditi tri (duljinom i težinom) različite trase. Jasno je da je nemoguće svakomu ugoditi ali ove su utrke već od ranije poznate po odličnim stazama. Sada će to biti još bolje.


Foto Mah

Zahvaljujući elektronskom mjerenju vremena nije više pri prijavama potrebno odlučivati o stazi kojom ćeš voziti. Jednostavno startaj i usred utrke odluči na koju ćeš trasu skrenuti. Sigurno nećeš biti jedina/jedini koji će na ovaj način taktizirati.

 

U prijašnjim izdanjima serije različite su trase značile i različite cijene startnine. od sada je na snazi jedinstvena cijena startnine od 200 kuna za sve trase. Nadalje, svi koji su ranije sudjelovali na utrkama iz serije Adria Bike mogu iskoristiti promotivni kod i ostvariti pravo na nižu cijenu. Popusti su uvijek dobrodošli.


Dodatna okrjepna zona … Foto Mah

Fotografi i video snimatelji nezamjenjivi su u praćenju utrka. Adria Bike je pojačala svoju ekipu i svaki će natjecatelj moći pronaći svoju fotografiju s atraktivnog odsjeka. Trebati će tijekom čitave utrke paziti na izgled.

 

Svaki maraton predstavlja više od jednodnevne utrke, pa organizatori zato veliko pozornost posvećuju popratnim događajima. Startno-ciljni prostor će ujedno biti i expo prostor. U petak uvečer prije svake utrke priređivati će se noćne vožnje po obližnjim obroncima i šumama. Nisu zaboravili niti na kutak za djecu. To znači da na utrku može doći čitava obitelj, jer nije potrebno brinuti za čuvanje djece do su roditelji na stazi.

{loadposition inside}

Dobro došli, vaše je igralište otvoreno!

 

www.adriabike.hr

 
Pričitaj i:
Husqvarna Adria Bike series 2018: Paket startnina za sve utrke!

Uvodna fotografija Adria Bike – U biciklizmu nema težinskih kategorija!

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas