5. prosinca 2019

Četvrto kolo Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera održati će se u srcu istarskog poluotoka, na području Žminja, u nedjelju 8. prosinca

Četvrto kolo Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera (ZLIK) održati će se u srcu istarskog poluotoka, na području Žminja, u nedjelju 8. prosinca, s prvim startom dječjih kategorija u 12 sati. Nakon završetka utrka u dječjim kategorijama uslijediti će startovi starijih kategorija.

 

Staza glavne utrke je dugačka je 4700 metara. Većim dijelom staza prolazi šumskim putevima i stazama (zato se i zove ‘boška) te jednim dijelom i preko asfalta. Najmlađe (dječje) kategorije voziti će na posebno pripremljenoj stazi na kojoj je jedan krug dugačak 450 m.

 

Prijave: Na dan utrke 8. prosinca od 10.30 do 11.45h. Za povoljniju kotizaciju od 50 kn potrebno je prijaviti se na portalu najkasnije 24 sata, OVDJE.

 

Ukoliko se ne prijaviš online, na dan utrke cijena startnine će iznositi 70 kn. Uz startnine za svako kolo, svi natjecatelji i natjecateljice jednokratno plaćaju 20 kn za svoj startni broj za cijelu sezonu. Najmlađi natjecatelji u kategorijama U7, U9 i U11 (mala utrka) ne plaćaju kotizaciju.

 

Očekivano trajanje dječjih utrka je između pet i 15 minuta, a za odrasle kategorije između 50 i 70 minuta. Kategorije U13 i U15 voziti će po istoj stazi kao i starije kategorije, ali manji broj krugova.

ZLIK XC Žminjska boška – Prijave: www.prijavim.se

Video: XC Žminjska boška 2017.

Snimio: Antonio Tomišić

 

Pročitaj i:

Giant mtb ZLIK report: Sikošek najbrži u Rapcu

Giant mtb ZLIK Report: Sikošek i Bonačić najbrži u drugom kolu

Giant mtb ZLIK Report: Deni Baniček najbrži u prvom kolu

 

Naslovna fotografija: Organizator

Prati nas