10. svibnja 2019

Biti će veselo i zabavno, a sigurno i naporno. MTB kamp s Petrom Veselom, u Bike parku Rabac i šire, od 17. do 19. svibnja

Peter Vesel, sudionik brojnih MTB etapnih utrka i maratona diljem svijeta, organizira drugi ovogodišnji biciklistički kamp u Rapcu. Ako imate volje i vremena, pridruži mu se od 17. do 19. svibnja.

Povoljan produljeni vikend

U suradnji s hotelima Valamar, smještaj za hotele u hotelu Allegro Sunny Hotel 3* i Miramar Sunny Hotel 3* biti će na raspolaganju sudionicima biciklističkog kampa. Cijena polupansiona iznosi 27 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi i 34 eura u jednokrevetnoj sobi.

Kampu se možeš pridružiti u četvrtak, 16. svibnja i uživati ​​u produženom vikendu, ili ako dođeš u petak, treninge i društvene obveze “odraditi” ćeš u subotu i nedjelju.

Drugi Peterov kamp biti će sličan prvome. Profesionalne savjete ponovno će podijeliti fizioterapeut i maser brojnih olimpijaca Urban Komac te majstori suspenzije Fox Racing Shox – dečki iz tvrtke Vizija Sport, iz Logatca.

Svi su dobrodošli

Biciklističkom kampu mogu se pridružiti svi. Od vikend ratnika do prosječnog rekreativca ili natjecatelja. Svaki dan na rasporedu će biti tri do četiri sata bicikliranja, a po potrebi sudionici će biti podijeljeni u skupine. Za to vrijeme organizatori će se pobrinuti i za skrb o djeci.

Biciklistički će se kamp voziti trasama maratona Valamar Terra Magica i Helter Skelter te biciklističkim parkom Rabac, gdje će se testirati nova Espresso staza.

Prijave

Što je prije moguće, prijavi se na Peterovu e-mail adresu servis.vesel@siol.net i osiguraj mjesto za produženi vikend po zaista razumnoj cijeni.

I za kraj…

Zabavan vikend. Od četvrtka ili petka, kako komu odgovara. Pogodan za sve generacije, bez obzira na vještinu i fizičku spremnost. Glavni dio kampa bit će posvećen ugodnim vožnjama i razgledavanju, a za one sportski nastrojene na raspolaganju će biti i zahtjevniji trening. Kamp je prvenstveno namijenjen uživanju u vožnji i prirodi. Vidimo se između 17. i 19. svibnja.

Kako je bilo na prvom Peterovom kampu?

Peter Vesel MTB kamp report: Svi traže repete u Rapcu!

Prati nas