Red Bull Rampage, Brandon Semenuk
13. listopada 2021

Petnaesta iteracija i dvadeseta godišnjica najvećeg svjetskog freeride natjecanja. Petnaest vozača, 15. listopada, uživo na Red Bull TV…

Video: Kyle Strait odlazi na mjesto događaja

Veteran i dvostruki pobjednik (2004. i 2013.) najvećeg svjetskog natjecanja u freerideus ekipom kreće na put u Utah. Planovi za izgradnju linija već su u glavi, sve što treba su alati, dobra volja i snažne ruke.

Video: Kopamo, spikamo, razmišljamo

Kyle Strait i ekipa stvaraju nove linije na starom mjestu. Kyle je prošle godine bio u Huriccanu u Utahu kada je snimao video clipove za vlastitu upotrebu. Naime, Rampage se vratio na scenu iz 2016. i 2017. godine i neke stare linije su još uvijek vidljive.

Video: Kopanje i kopanje za Red Bull Rampage 2021  

Kurt Sorge, Szymon Godziek, Damon Iwanaga, Andreu Lacondeguy, Kyle Strait, Thomas Genon, Jaxson Riddle, Ethan Nell i Ray Syron. Svatko od njih ima svoj plan, svoju viziju. Neki kao konkurenti, drugi kao pomoćnici u izgradnji.

Red Bull Rampage 2021: Prvi treninzi

Tyler McCaul, Jaxon Riddle, Ethan Nell, Kyle Strait, Brandon Semenuk i Carson Storch već su okusili učinak gravitacije i njihove linije su prošle prve testove.

15. listopada na Red Bull Rampage nastupit će:

* Čini se da je Andreu Lacondeguy nakon današnjeg pada na treninzima završio ovogodišnji nastup na Red Bull Rampageu 2021. Snimku pada možete potraži  na njegovom Instagram profilu .

U dvadeset godina natjecanja, događaj nije bio održan 2005., 2006., 2007., 2009., 2011., a zbog pandemije koronavirusa i prošle godine.

Gledaj uživo na  Red Bull TV u petak, 15. listopada od 19 sati nadalje.

Naslovna fotografija: Brandon Semenuk na jučerašnjem treningu. Fotografija Paris Gore / Red Bull Content Pool.

Pročitaj i
Najavljujemo: Red Bull Rampage obilježava 20 godina!

Prati nas