5. svibnja 2017

Od 7. do 11. lipnja u Osijeku se održava najveći BMX, in line i skejt festival u ovom dijelu Europe.

U Osijeku od 7. do 11. lipnja Pannonian Challenge slavi 18. rođendan. BMX i skate festival, uz dašak glazbe.

Najveći do sada

U osječkom hotelu Osijek u četvrtak je najavljeno 18. izdanje festivala koji će ne samo sportski, nego i glazbeno, biti još veći i još raznovrsniji nego proteklih godina.

Po riječima župana Vladimira Šišljagića, Pannonian je jedno od najvećih imena i zaštitni znak grada, koji osim što je dobar za lokalnu mladež, privlači  posjetitelje iz cijelog svijeta. Upravo ovaj festival daje gradu Osijeku najveću prepoznavnost u svijetu.

U Osijeku će biti prisutna velika imena svjetskog BMXaNajveće je svakako Australac Martin Logan. Neće nedostajati ni najbolji hrvatski BMXer, Varaždinac Marin Ranteš, koji kaže: “Pannonian mi puno znači, ipak je to jedino veliko natjecanje u Hrvatskoj. Na domaćem terenu imam još veću motivaciju da iz sebe izvučem najviše. Osijek je ionako moj drugi dom. Osjećam se kao kod kuće. Upravo zbog toga svojim prijateljima iz inozemstva s veseljem pokažem ljepote grada i Slavonije, predstavim im dobru domaću kulinariku i naravno omogućim najbolji after party.”


Jučerašnja tiskovna konferencija.

Glazbena događanja

Dolazak su već potvrdili S.A.R.S.Bad CopyFrenkieLet 3 i mnogi drugi. Ulaznica za glazbeni dio festivala bit će 20 kuna po večeri, dok će sportski dio biti besplatan.

Na 18. Pannonian Challenge-u će uz organizatora za cijeli event brinuti 200 volontera. Na natjecateljskom prostoru nastupit će preko 300 vrhunskih natjecatelja iz cijelog svijeta.

Više informacija možete pronaći na pannonian.hr.

Foto organizator

Prati nas