Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
5. svibnja 2017

Od 7. do 11. lipnja u Osijeku se održava najveći BMX, in line i skejt festival u ovom dijelu Europe.

U Osijeku od 7. do 11. lipnja Pannonian Challenge slavi 18. rođendan. BMX i skate festival, uz dašak glazbe.

Najveći do sada

U osječkom hotelu Osijek u četvrtak je najavljeno 18. izdanje festivala koji će ne samo sportski, nego i glazbeno, biti još veći i još raznovrsniji nego proteklih godina.

Po riječima župana Vladimira Šišljagića, Pannonian je jedno od najvećih imena i zaštitni znak grada, koji osim što je dobar za lokalnu mladež, privlači  posjetitelje iz cijelog svijeta. Upravo ovaj festival daje gradu Osijeku najveću prepoznavnost u svijetu.

U Osijeku će biti prisutna velika imena svjetskog BMXaNajveće je svakako Australac Martin Logan. Neće nedostajati ni najbolji hrvatski BMXer, Varaždinac Marin Ranteš, koji kaže: “Pannonian mi puno znači, ipak je to jedino veliko natjecanje u Hrvatskoj. Na domaćem terenu imam još veću motivaciju da iz sebe izvučem najviše. Osijek je ionako moj drugi dom. Osjećam se kao kod kuće. Upravo zbog toga svojim prijateljima iz inozemstva s veseljem pokažem ljepote grada i Slavonije, predstavim im dobru domaću kulinariku i naravno omogućim najbolji after party.”


Jučerašnja tiskovna konferencija.

Glazbena događanja

Dolazak su već potvrdili S.A.R.S.Bad CopyFrenkieLet 3 i mnogi drugi. Ulaznica za glazbeni dio festivala bit će 20 kuna po večeri, dok će sportski dio biti besplatan.

Na 18. Pannonian Challenge-u će uz organizatora za cijeli event brinuti 200 volontera. Na natjecateljskom prostoru nastupit će preko 300 vrhunskih natjecatelja iz cijelog svijeta.

Više informacija možete pronaći na pannonian.hr.

Foto organizator

“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas