Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
9. rujna 2019

Najneukroćenija utrka na svijetu slijedeće će godine biti još više divlja nego prije. Od 15. do 22. ožujka 2020.!

Jedna od najtežih i najlegendarnijih etapnih utrka na svijetu dobila je službenu mapu za 2020. godinu. Najneukroćenija utrka bit će još više divlja nego dosad. iako na papiru s nešto manje visinskih metara u odnosu na ovu godinu, ali još uvijek vrlo zahtjevna. Naravno, u Južnoj Africi. Od sveučilišta u Cape Townu preko Ceresa, Saronsberga i Wellingtona do vinarije Val de Vie.

Od mora, preko vinograda, do planina

Započet će 15. ožujka prologom u Cape Townu, a završit će 22. ožujka na imanju Val de Vie. Uključeno je 647 kilometara i 15.550 metara nadmorske visine. Najduža etapa bit će ona četvrta i iznositi će 101 kilometar, ali neće biti toliko zahtjevna, jer će se natjecatelji morati penjati samo 1950. visinskih metara. Slijedeći dan će na redu biti kraljevska etapa, u svega 85 kilometara bit će potrebno savladati 2900 visinskih metara uspona!

Profile etapa možeš pogledati ovdje

Video: Absa Cape Epic


Startnina je sve veća gotovo iz godine u godinu.Za nadolazeću utrku cijena za par porasla je na 6290 američkih zelembaća. Tome dodajte nekoliko dana smještaja prije i nakon utrke. Naravno, u vlastitoj režiji avionska karta, prijevoz do i od zračne luke. .. Epic je postao zaista “epski”. Čak i za novčanik.

Sve dodatne informacije možeš pronaći na cape-epic.com.

Naslovna fotografija organizator

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas