25. ožujka 2021

U organizaciji ekipe Up & Down, Mislav će u subotu 27. ožujka održati radionicu s polaznicima MTB Akademije u Vintijanu i pokazati im dio svog bogatog repertoara. Budi kao Mislav!

Mislav Mironović, naš prvi profesionalni brdski biciklist, posjetiti će u subotu 27. ožujka trailove i skokove u Vintijanu i sasvim sigurno će inspirirati i podučiti mnogočemu polaznike tamošnje MTB akademije, od onih najmlađih do onih nešto starijih.

U organizaciji brdsko biciklističkog kluba Up & Down Mislav će s polaznicima MTB Akademije voziti brdsko biciklističke staze, pokazati im osnove vožnje i skakanja s biciklom, a podijelit će i svoja iskustva te im ispričati kako je to biti  profesionalni MTB sportaš u Hrvatskoj.

Vintijanska MTB akademija

MTB Akademija – radionica brdskog biciklizma za djecu i početnike je edukativni sportski projekt Brdsko biciklističkog kluba Up & Down koji je kao udruga osnovan u travnju 2020. godine s ciljem promocije i razvoja brdskog biciklizma u Istri, a do sada je okupio više od 50 članova i stvorio pravu MTB zajednicu u Puli. BBK Up & Down je jedini sportski klub u Puli koji se bavi MTB gravity disciplinama poput endura, downhilla, freeridea i dirta te se etablirao kao jedan od vodećih klubova tih disciplina u Hrvatskoj.

Radionice brdskog biciklizma za djecu i početnike održavaju se svake druge subote u mjesecu, a mogu sudjelovati svi zainteresirani vozači stariji od devet godina.

Freeride pionir

Mislav Mironović pionir je hrvatskog biciklizma u  freeride i dirt disciplinama, a njegov je talent prepoznat na svjetskoj MTB sceni. Još u početku karijere osigurao je sponzorstva kanadskog Norca i austrijskog Red Bulla, a surađivao je i s markama GoPro te Nokia. Mislav je k tome izdao autobiografsku knjigu Bajkografija u kojoj opisuje svoj životni put, biciklistička iskustva i vlastiti profesionalni razvoj.

BBK Up & Down na Facebooku: https://bit.ly/3fjjr5p

Facebook event: https://bit.ly/3cWSDot

Naslovna foto montaža: Mislav na Vienna Air King (foto: osobna arhiva)

Pročitaj i
Video: Mario, nova zvijezda bike parka u Vintijanu
Video: Gore-dolje u Vintijanu
Video: Kako je nastao Sound of Isolation during Quarantine

Prati nas