21. rujna 2019

Četiri različite trase – Juriš na Drniš, Stipe & Zvone, Joke i Marin. Super atmosfera i dobro društvo zajamčeni su

Organizator MTB utrke Mitas 4 Islands po drugi put organizira maraton Krka Trophy. Start u Drnišu, a većina događanja odvija se oko mistične planine Promine koja se nalazi gotovo u središtu unutrašnjosti Šibensko-kninske županije. I samo 30 kilometara od mora. Promina se uzdiže između rijeke Krke i Petrovog polja, najviši vrh na 1149 metara nadmorske visine.

I kao što organizatori kažu – utrka, koju ne smiješ propustiti.28. rujna, Bit će četiri različite trase. Mali maraton, koji je pogodan za sve (25 kilometara), malo ozbiljniji je onaj s dužinom od 45 kilometara, za izdržljivije su pripremili trasu od 70 kilometara, a tu je i AM, takav 30-kilometarski, koji sadrži zabavne i tehničke spustove. 

Odaberi duljinu svoje staze Budi MašaStipe, Zvone, Joke ili Marin. Pogledaj koji ti odgovara profil i odluči.

Osim zanimljivog koncepta četiri različite trase, dan prije možeš vidjeti zanimljiv i raznolik izložbeni prostor, a na trkačkoj stazi možeš očekivati dobro opskrbljene opskrbne stanice i sve ono što priliči velikim natjecanjima.

Kategorije:
– muškarci u dobi od 18 do 39 godina
– muški masters od 40 do uključivo 49 godina
– muški grand master 50 godina +
– jedinstvena ženska kategorija

Program

Informiraj se o trasama

Juriš na Drniš ili drugim riječima 25 kilometara i 255 visinskih metara uspona s jednom okrjepnom stanicom.Kroz kanjon rijeke Čikole. 

Prominska Patrola ili 45 kilometara zabavnog maratona s visinskom razlikom od 950 metara, s dvije okrjepne postaje i jednim „stajalištem“ s vodom.To nije sve. Na raspolaganju će vam biti dva različita spusta – za Stipu i za Zvonu. Stipe preferira makadamski spust, a Zvone uživa u trailovima. Odluka je tvoja – linija A ili linija B.

Harmabašin bijeg ili Krka Trophy 70Sedamdeset kilometara s 1600 visinskih metara uspona. Dvije okrjepne stanice i jedna postaja s vodom. Dodijeljeno joj je 3 boda od 5 u pogledu fizičke spremnosti i 4 od 5 bodova u smislu tehničke zahtjevnosti.

Krka AM = all mountain. Za sve – XC, trail i enduro vozače. dužina 30 kilometara i 900 metara visinskih metara uspona.Utrka za ljubitelje kozjih staza. Dvije kategorije – muška i ženska, jedna okrjepna stanica i jedna postaja s vodom.

Video: Voziti ćeš po ovakvim stazama


Ovako izgleda dio stazica na više „all-mountain“ trasi Marin.

Događaj na facebooku 

Prijavi se na krka-trophy.hr

Foto organizator

Prati nas