18. rujna 2017

Uskoro slijedi i treća utrka serije Husqvarna Adria Bike – Krk ’n’ Roll, koja će se održati 14. listopada na otoku Krku.

Prvo su bile Plitvice, najstariji i najmasovniji maraton pod pokroviteljstvom Adria Bike, zatim se prošle godine pridružio i Fužine 2 Sea, a ove godine, treća utrka i treća lokacija – Krk ’n’ Roll na otoku Krku. Sve tri utrke po prvi su put ujedinjene u seriju Husqvarna Adria Bike.

Treća utrka serije bit će na Krku, točnije u Baškoj, lokaciji koja je dobro poznata sudionicima utrke 4 Islands. Na rasporedu će biti 14. listopada. Četiri kategorije i tri trase. I svi će se morati popeti na Mjesec.

{loadposition inside}

Kategorije: 
Muški od 18 do 39 godina
Muški masters od 40 do 49 godina
Muški grand masters iznad 50 godina
Žene – jedna kategorija

Od najlakše, do najteže:

Can’t stop – dužina 27 kilometara i 500 visinskih metara uspona.

Highway to Hell – dužina 46 kilometara s 1000 visinskih metara uspona, start i cilj u Baškoj.

It’s a long way to the Top – dužina 76 kilometara i 1600 visinskih metara uspona – početak i kraj u Baškoj.

Program

Započinje već  u petak 13. listopada, otvorenjem biciklističkog sajma (expo), u međuvremenu se možete prijaviti na subotnju utrku, (prijave su moguće i na dan utrke) a u 19 sati čeka vas nešto za zagrijavanje – Krk & Roll Night Ride powered by Ledlenser – noćna vožnja.

U subotu ujutro, prve na redu su prijave, u 9 sati slijedi start najduže, u 9:45 start srednje i u 10:30 start najkraće utrke. U 14:30 slijedi dodjela nagrada najboljima, u 18 sati još jedna dodjela, ovog puta za najbolje u seriji Husqvarna Adria Bike.

Prijavit se možete ovdje, dodatne informacije možete pronaći na adriabike.hr.

Naslovna fotografija organizator

Prati nas