17. siječnja 2020

Posljednjeg vikenda u siječnju Delnice će po peti puta ugostiti Generator Snow MTB & Run 2020, dvodnevni događaj koji objedinjuje MTB i trčanje u snijegu

Peto izdanje događaja Generator Snow MTB & Run, snježna utrka za MTB biciklist(ic)e i trkač(ic)e na rasporedu je u subotu i nedjelju. 25. i 26. siječnja. Prijave su otvorene do nedjelje 19. siječnja u ponoć, pa još ima nešto vremena za upis na startnu listu.

 

U subotu 25. siječnja na rasporedu je MTB utrka po (vjerujemo snijegom pokrivenim) šumskim putevima, a za to su predviđene dvije trase, jedna duljine šest kilometara, a druga od 18 km. U nedjelju 26.siječnja biti će održana trkačka utrka na 6 km i 11 km.

 

Natjecatelj(i)ce mogu odabrati  samo jednu utrku ili pak nastupiti na obje. Oni koji nastupe u oba dana ulaze, naravno, u ukupni predak te će pobjednici u dugoj utrci biti okrunjeni kao Kralj i Kraljica a na kraćim utrkama biti će proglašeni Princ i Princeza.

 

Uz utrku za odrasle tu je i trkačka utrka za djecu 26.01 na stazi duljine 800 m. Za najmanje kao i za sve odrasle pripremili smo medalje u cilju tako da su svi pobjednici.

 

Uključeno u startninu: Medalje za sve, grah za ručak te besplatno klizanje na gradskom klizalištu koje se nalazi u parku.

 

Osim toga, svi prijavljeni ulaze u tombolu za veliku nagradu, vikend za dvoje u hotelu Diamant Valamar u Poreču.

 

Više informacija potraži na službenom odredištu utrke: generator-race.com/snow

Video: Generator Snow MTB & Run 2019

Naslovna fotografija: Organizator

Pročitaj kako je bilo prethodnih godina:
Reportaža: Delnice u bijelom 4.0
Reportaža: Delnice u bijelom

Prati nas