27. siječnja 2022

Ovaj vikend u Hrvatskoj su na rasporedu čak četiri off-road utrke, pa, uglavnom na biciklima. Tradicionalnim Zimskim ligama pridružuje se i međunarodna ski bike utrka na Platku!

1st International Skibike Race Platak

Na Platku se za ovaj vikend sprema nešto atipično: Downhill utrka na biciklima, ali sa skijama umjesto kotača.

Skibike klub Croatia organizira  međunarodni događaj biciklističkog skijanja, pod nazivom „1st Croatian Skibike Meeting“ u periodu od 28.01. – 30.01.2022. godine. U goste dolaze klubovi iz raznih zemalja (Austrija, Italija, Slovenija, Njemačka, Švicarska, Francuska i Grčka). Sam događaj biti će popraćen od strane renomiranog Austrijskog proizvođača Skibike-a Sledgehammer Gmbh, koji će održati prezentaciju Skibike-a uz probne vožnje za posjetitelje, te međunarodnu utrku sportaša.

Skibike Club Croatia

Više informacija: skibikeklubcroatia.com

Ciklokros liga powered by TRAIL – Pušća 6. kolo

Nastavlja se uspješna zimska kontinentalna CX liga, ovaj puta utrka se održava u Pušči, pod organizacijskom palicom ekipe iz BK Biker. Više o tome na Društvenoj mreži: https://www.facebook.com/ciklokros.

5. kolo GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera, XC St. Bečić

ZLIK-ovci nastavljaju svoje pohode, pa se tako u nedjelju 30. siječnja okupljaju u Poreču, u organizaciji BK Poreč. Više o tome potraži na Društvenoj mreži: https://www.facebook.com/bkparenzo/.

XCO Skradin- 7. kolo XCZLD 2021/22 plus dječja utrka

U Skradinu, u nedjelju je na rasporedu zasebno dječje kolo, ali i utrka za odrasle. Organizacijom rukovodi BK Krka Skradin, a detalje pogledaju u raspisu: https://www.xczld.info/novosti/xco-skradin-7-kolo-xczld-2021-22/.  

Naslovna fotografija: Sledgehammer

Prati nas