28. prosinca 2019

Od 30. siječnja do 2. veljače u svom šestom izdanju. Ovaj puta uključene su i pojedinačne kategorije

Costa Blanca Bike Race na jugoistočnoj sredozemnojh obali Španjolske je prva MTB etapna utrka u novoj godini koju brojni amateri i profesionalci odabiru za početak sezone. U 2020. godini Costa Blanca će donijeti inovacije koje će ju učiniti još privlačnijom. Šesta izvedba ove utrke na rasporedu je od 30. siječnja do 2. veljače. 

 

 

Glavna novost su nove pojedinačne kategorije za dvodnevnu utrku, a i e-bicikli biti će pridodani u pola trajanja CBBR-a. Uz to, biti će dječja utrka, i to u subotu popodne.

Full

… je i dalje utrka za parove, sve uobičajene kategorije. Solo nastupaju pojedinačne kategorije muškaraca i žena, te e-MTB. Profili etapa biti će dostupni odmah nakon Nove godine. Pronaći ćeš ih  ovdje.

Half 

… je solo utrka za sve uobičajene kategorije i utrka u parovima za pojedinačne kategorije muškarci, žene i mješoviti parovi.

Hotel Cap Negret

ugostio je natjecatelje prošle godine, a sada će postati još važniji jer će tamo biti start i cilj svih etapa. To će utrku učiniti vrlo ugodnom za sudionike, navijače i gledatelje. Dodatno će poboljšati dobar i prijateljski ugođaj utrke. Hotel je jedna od takozvanih „bike friendly“ destinacija,  nudi usluge kao što je prostor za pranje bicikala s radionicom i alatima, sigurno skladište bicikla, posebne jelovnike za bicikliste te praonica biciklističke odjeće.

Video: Costa Blanca Bike Race 2020

Po Sredozemlju

Costa Blanca zadržava svoju karakterističnu trasu, punu singlica, i to  gotovo u srcu mediteranske šume. Etape će biti 5 do 10 kilometara duže nego dosad i imat će nešto više nadmorske visine. Organizator će svaku etapu prenositi uživo. Predviđen je i helikopter za spektakularne zračne snimke utrke. Prijave su otvorene na službenom web odredištu costablancabikerace.net.

Costa Blanca Bike Race na facebooku.

Naslovna fotografija organizator

Prati nas