Appenninica MTB Parmigiano Reggiano 2020
5. lipnja 2020

Italija će povratak međunarodnih MTB događaja doživjeti tek na jesen, a ova etapna utrka preko apeninskog lanca lani se potvrdila kao prava MTB poslastica…

Organizatori etapne MTB utrke Appenninica MTB Parmigiano Reggiano 2020 objavili su nedavno nove datume održavanja događaja: od  27. rujna do  3. listopada 2020. godine. Ova utrka koja se održava u pokrajini Emilia Romagna sastoji se od ukupno sedam etapa.

Video: Appenninica MTB Stage Race Trailer 2020

Nakon uspješnog prvog izdanja, Appenninica MTB Parmigiano Reggiano vraća se sa stazama koje su oduševile vozače, ali i novitetima. No prije svega, ovo će ostati događaj s malim brojem vozača jer je to pravi način kojim organizatori jamče kvalitetu usluge, jer na taj način izbjegavaju prenatrpane staze i uska grla. Vozačice i vozači opet će moći uživati ​​u atmosferi i prijateljstvima (poput velike obitelji) dok se osjećate kao kod kuće u gradovima domaćinima, a ne prolazima turista.

Prijaviti se možete kao EKIPA (max 50 ekipa) ili SOLO (max 50 vozača). Ruta za 2020. sastoji se od sedam etapa s ukupno više od 450 km duljine i oko 16.000 visinskih metara. Spoj tehničkih, zabavnih i napornih ruta na talijanski način. Pregled pozornica započinje u studenom 2019. godine, ali neke će glasine procuriti i ranije.

Uz pomoć našeg suradnika Marina Dekovića, koji će i nastupiti na utrci, donositi ćemo sve nove informacije o izdanju za 2020.  

Ukratko:

Ime: MTB staza Appenninica MTB

Termin održavanja: 27. rujna – 3. listopada 2020

Izdanje: Drugo

Odredišni partner: Regija Emilia Romagna

Broj etapa: 7

Kategorije: Muškarci, Žene, Master, Grand Master, Mješoviti (vidi kategorije)

Cijene startnine po vozaču: 990 / 1190 / 1290 / 1390 eura (više informacija o opcijama potraži na webu organizatora)

Prijave su otvorene još : 1. listopada 2019. godine

Ukupna duljina: 450km (približno)

Visinska razlika: 16.000m (približno)

Početna lokacija: Terme Porretta (BO)

Mjesto dolaska: Caseificio della Musica Bertinelli (PR)

Više: https://www.appenninica-mtb.com/

Prati nas