Garmin
20. svibnja 2020

Strava Routes je funkcija koja omogućava automatsku preporuku najpoželjnijih ruta, temeljem lokacije, udaljenosti i vrste podloge, a od sada je automatski dostupna u Garminovoj navigaciji…


Dobra vijest za sve one koji vole planirati dulje vožnje u poznato i nepoznato: Garmin je uveo novi Connect Courses API (API = application programming interface) koji će omogućiti automatsku sinkronizaciju servisa Strava Routes s kompatibilnim Garminovim ciklokompjutorima kao što su Edge 530, 830 i 1030.

Jedina kvaka je u tome što za download tih ruta trebaš imati aktivnu pretplatu na premium servis Strava Summit. No ukoliko je s time sve u redu, tvoj Garmin ciklokompjutor će u pozadini preuzeti tvoje favorite, kao i rute koje si sam kreirao / kreirala. Rute će biti automatski dostupne u izborniku Navigacija, što znači da avantura može početi.

Ugrađeno u Garmin

Rute će biti dijelom ugrađenog Garminovog  navigacijskog sustava, što znači da će se automatski uklopiti u navigacijske funkcije ciklo kompjutora. S ovom novom funkcionalnošću dolazi i mogućnost automatskog označavanja ruta tvojih prijatelja na Stravi, koje će tako postati lako dostupne na ciklo kompjutoru.

Strava Routes je funkcija koja omogućava automatsku preporuku najpoželjnijih ruta, temeljem lokacije, udaljenosti i vrste podloge.

Ponudu Garminovih ciklo kompjutora provjeri ovdje: buy.garmin.com

Strava Routes: blog.strava.com

Pročitaj i:

Testirali smo: Garmin Edge 530

Garmin lansirao Edge 530 i 830

Naslovna fotografija: MTB.hr

Prati nas