5. travnja 2018

Da bi najjači MTB događaj u Hrvatskoj bio kak’ se šika u kinu će se zavrtjeti nove pokretne slike ekipe Steel City Media

Sigurno ne možeš dočekati prvu utrku Svjetskog kupa u MTB spustu, a organizator je najavio novu poslasticu koja će te učiniti još nestrpljivijo(i)m: (lokalnu) premijeru najnovijeg filma iz produkcije medijskih kuća Steel City Media i Creative Concept.

Globalna premijera filma Gamble održati će se 13. travnja u Sheffieldu, a na Lošinju će biti održana lokalna, bolje rečeno regionalna, ali sasvim sigurno pred globaliziranim gledateljstvom. Za one željne kulturnog uzdizanja, Film Gamble će  na kvarnerskom otoku biti prikazan u četvrtak 19. travnja od 20.15 h. Prije toga, u 19 h, na trgu će biti održano predstavljanje natjecateljica i natjecatelja, u 20.15 na rasporedu je spomenuti film, a zatim i koncert na otvorenom (na trgu naravno).

Službeni trailer:

Projekcija filma će biti u Kinu Lošinj, ulica Vladimira Gortana 35 u Malom LošinjuUmjesto prodaje ulaznica organizatori će prikupljati donacije. Prihod ide u donaciju fundaciji Stevieja Smitha. Dođi (i plati) i ti!

Tko su glavni “glumci”?

Josh Bryceland i Craig Evans 

Sam Blenkinsop i prašina

Šreder Connor Fearon

Pročitaj i:
Prijavi se i ti za predvozača na Svj. MTB kupu na Lošinju!
Gradnja zabavnog parka na Lošinju
Posebna ponuda hotela za svjetski kup na Lošinju
DH Lošinj: Svjetski prvaci isprobali su stazu. Kako im se sviđa?
Pridružite se Svjetskom kupu na Lošinju – kao volonter
U prodaji ulaznice za Svjetski kup na Lošinju

Prati nas