ZLIK, Rabac
“On-off
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
21. studenoga 2022

Poznati bike park nadomak Labina bio je mjesto održavanja još jedne runde serije MTB ZLIK. Organizacija utrke ovoga je puta zapala na BK Albona 1921 i Bike Centar Rabac…

U Rapcu je jučer nastavljena ovogodišnja sezona utrka Zimske lige Istre i Kvarnera. Veliki krug u dužini od 4,7 kilometara tekao je stazama Rabac Bike Parka i vrijedio je za sve starije kategorije. Mlađi su se natjecali na kraćoj trasi, čiji su krugovi iznosili 350, odnosno 550 metara. Na startu se okupilo 127 natjecatelja i natjecateljica iz Slovenije, Hrvatske i Italije.

U ukupnom poretku je slavio Enrico Del Gallo, ujedno pobjednik u kategoriji U17. Drugoplasirani je Denis Vogrig koji je slavio u kategoriji do 40 godina, dok je treći bio Eric Stipić pobjednik u kategoriji U19.

Rezultati XC Rabac

Muškarci

U13 – pobijedio je Gal Klun (Pogi Team UAE Generali), drugo i treće mjesto osvojili su članovi BK Žminj David Bernobić i Ivano Hrelja.

U15 – Nejc Petač bio je brži od Vita Tepića (BBK Šišmiš) i Noe Kuhara (BK Žminj).

U17 – Enrico Del Gallo prvi, Antonio Kos (BK Albona 1921) drugi i Mateo Jelenić (BK Žminj) treće mjesto.

U19 – Eric Stipić, Noel Kučić i Ivan Pucko (Adrenalina MTB Team) podijelili su postolje.

U30 – Raul Di Ragogna (MBC Trieste) prvi, Dominik Orbanić (BK Žminj) drugi, Robet Voščon treće mjesto.

U40 – Denis Vogrig (ASD ValChiaro) pobjednik je u kategoriji. Drugo mjesto osvojio je Saša Dominković (BK Novigrad), treći je bio Aleš Modic.

U50 – Gianni Sclip (ASD Federclub Trieste), prva tri mjesta osvojili su Antonio Selis (MBC Trieste) i Saša Dundović (Adrenalina MTB Team).

50+ – Talijani su podijelili prva tri mjesta: Loris Tomat (ASD Valchiaro), Livio Turitto (MBC Trieste) i Claudio Pavan (Bike Team Bibione).

Žene

U15W – Prva Pina Šiler (KK Završnica) i druga Gea Sabadin (BK Grobnik).

U30W – Anet Trakonja (KK Brda Dobrovo) bio je jedini natjecatelj u kategoriji.

30+ W – pobijedila je Antonela Juretić (BK Grobnik). Drugo i treće mjesto podijelile su Anna Santellani (MBC Trieste) i Ivana Šipuš (BK Grobnik).

Djeca

U7 – Sastav je bio sljedeći: Žan Pregl (ŠD Stahovica), Maj Modic i Lan Pahor.

U7W – Romana Brnelić bila je brža od Enie Sabadin (BK Grobnik).

U9 – Ted Ravnihar (KK Završnica), Mark Pregl (ŠD Strahovica), Matevž Zobec (Kamplc Racing Team) bili su prva tri u kategoriji.

U9W – Stefani Štrucelj (BK Grobnik), Valeria Abramović (BBK Team Rodeo) i Amalija Brnelić (BK Grobnik) bile su prve tri.

U11 – U iznimno velikoj kategoriji (16 natjecatelja) pobjedu je odnio Loris Mokrovčak (BK Grobnik), drugi je bio Marcos Remon (Pogi Team UAE Generali), a treći je Lan Rupnik (MBK Črni vrh).

U11 Ž – Lena Orbanić (BK Žminj) prvo mjesto, Klara Pregl (ŠD Strahovica), Nicole Nižić (BK Grobnik) treće mjesto.

Svi rezultati druge MTB ZLIK utrke dostupni su na ovim stranicama .

Zimska liga je i na Facebooku .

U Žminju će se voziti treća od deset utrka sezone 2022./2023. Organizacija u režiji Biciklistički klub Žminj . XC Žminjska Boška održat će se 4. prosinca. Prijave na prijavim.se su već otvorene.

Naslovnu fotografiju posudili smo od MTB ZLIK

Pročitaj i

# zimska liga

“On-off
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas