“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
16. travnja 2017

U srijedu krećemo. Predstavljamo startnu listu sa skoro 600 nastupajućih na trećem izdanju utrke četiri otoka.

U srijedu 19. travnja ujutro, iz Baške na otoku Krku prema Mjesecu startat će do sada rekordan broj parova na trećem izdanju etapne utrke Mitas 4 Islands. Nastupajući dolaze iz čak 34 države. Predstavljamo sudionike i broj slovenskih ekipa po kategorijama. 

Na prvoj etapi natjecatelji će biti podijeljeni u tri startna bloka:
1. startni blok – od broja 1 do broja 100
2. startni blok – od broja 101 do broja 200
3. startni blok od broja 201 do broja 299

Nakon druge etape natjecatelji će biti raspoređeni s obzirom na ukupni poredak.

Muškarci

U muškoj kategoriji u kojoj natjecatelj može imati najviše 39 godina, odnosno najmanje 18, nastupit će osam hrvatskih ekipa i jedna mješovita hrvatsko-slovenska. Među njima valja istaknuti Marina Dekovića i Tomislava Katalenića (dalmatia-bike.com). 

Startna lista 

Masters

Gledajte da niste stariji od 49 godina. Zna se dogoditi i pokoja iznimka, ako je jedan od natjecatelja malo starijii. Na startu će biti 77 parova. Od toga dvije hrvatske ekipe, jedan hrvatsko-slovenski par i hrvatsko-mađarski. Hrvatsku će zastupati Relvis Glavić (E.Leclerc Drive) koji će nastupiti sa  Slovencem Dejanom Nemečekom. Hrvatsko-mađarski tim čine Tamad Kiss i Alan Buhin (Base). Tu su još Matej Posavec i Marko Plevnjak (Perpetuum Mobbile) i Boris Badta i Denis Tomašić (Somfy Bike Team).

Startna lista 

{loadposition inside}

Grand Masters

Nova kategorija na utrci. Za sve starije od 50 godina. Na startu će biti 15 parova. Među njima i jedan hrvatsko-mađarski par, Krešimir Bosnar i Michale Blaschek (Best friends Bike Team).

Startna lista 

Žene

Među djevojkama će na startu biti 13 parova. Hrvatsku predstavljaju sestre Težak, Gorana i Zorana (Adrenalina Giant Woman Team) i Team Husqvarna SuperGirls, u kojem su Martina Vujnović i Jasmina Šarotar.

Startna lista 

Mješoviti parovi

Bit će ih 32. Među njima jedan potpuno hrvatski par i jedan hrvatsko-njemački. Za Husqvarnu voze Ivica Mesarić i Sarah Reiners a za Keindl Sport-natural health Pavao Roset i Andrea Kiršić.

Startna lista 

Etape ćemo dnevno pratiti i na mtb.hr.

Foto Adriabike

www.adriabike.hr

Pročitajte još
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 islands, 4. etapa – otok Lošinj
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands, 3. etapa – otok Cres
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands, druga etapa – otok Rab
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands, 1. etapa – Otok Krk

Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas