10. travnja 2018

Sutra starta najveća etapna MTB utrka u regiji. U Baški će se okupiti više od 260 ekipa!

Otprilike 524 natjecateljice i natjecatelja u 262 ekipe sutra kreće prema Mjesečevom platou iznad Baške i potom dalje po otoku Krku. U slijedećim danima na rasporedu su Rab, Cres i Lošinj.

Tko će kome?

Među muškim ekipama valja izdvojiti dvojac Kross Racing Team (Bartlomiej Wawak i Fabian Giger), Team Texpa Simplon (Matthias Alberti i Cristoph Soukup), energijateam.com – Cube (Mitja Tancik i Gregor Dimic), Mitas Force (Ondrej i Jan Fojtik) te Adrenalina Giant MTB Team (Đani Simčić i Anthony Bilić).

U ženskoj konkurenciji zailježite ekipu ekipe Swissgirls (Esther Süss i Cornelia Hug), ali i brazilske partnerice – Flower People Team (Luciana Cox i Adriana Boccia)…

{loadposition inside}

U kategoriji Masters nastupiti će dvije naše tvorničke ekipe mtb.si (Aleš i Uroš te Matej i Tomaž). U ovoj kategoriji na startu očekujemo i osam hrvatskih ekipa.

Kategorija Grand Masters biti će zanimljiva radi prošlogodišnjeg pobjednika Petera Vesela koji će ove godine nastupiti s partnerom s lanjskog Transalpa, Nijemcem Thorstenom Dammom (Keindl Sport Bike & Ski).

U miješanoj kategoriji najavljen je zanimljiv dvojac: Naš dečec Tomislav Katalenić i Nijemica Ivonne Kraft (Bike Point – Cycling Lošinj), a protiv njih će voziti više parova sa svih strana svijeta – Amerikancii, Brazilci, Kanađani…

Cjelovitu startnu listu pronaći ćeš na odredištu 4islands.hr 

Naslovna fotografija: organizator

Pročitaj i:
Mitas 4 Islands na mreži i uživo
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands 2018. – 4.etapa
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands 2018. – 3.etapa
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands 2018. – 2. etapa
mtb.hr predstavlja: Mitas 4 Islands 2018. – 1. etapa

Prati nas