“On-off
“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
18. srpnja 2019

Kao i svake godine, za iduće, 6. izdanje događaja, organizatori nude širok raspon smještajnih mogućnosti, uključujući i jahtu dugu 43 metra

Jeste li se prijavili za Mitas 4 Islands 2020, koji će biti održan od 21. do 25. travnja? Ako ne, kliknite na 4islands.hr. Inače, kao i svake godine, organizator osigurava smještaj. Dakle, na moru, ako se naravno odlučite na jedan od ponuđenih.

Na moru

Ovaj put možete birati između četiri barke ili jahte.

Aquamarin je jahta dugačka 43 metra, izgrađena 2017. godine, s velikom palubom od 200 četvornih metara i 19 dvokrevetnih luksuznih kabina, te nudi 6x doručak i večeru s 4 slijeda, piće dobrodošlice, jednu “kapetanovu” večeru uz živu glazbu, degustaciju vina i maslinovog ulja, klimatizirani dnevni boravak i jacuzzi te besplatan pristup internetu.

Amalia ima 36,7 metara duljine i porinuta je 2012. godine.Ima 180 kvadratnih metara veliku otvorenu palubu i 45 četvornih metara natkrivene palube. Ima 18 kabina u koje se mogu smjestiti po dva gosta, ima ponudu sličnu kao i Aquamarine, ali bez žive glazbe i dodatne ponude kave i čaja tijekom cijelog dana.

Morena je duga 29 metara i izgrađena je 2008. godine. Može primiti 32 osobe, smještene u 16 kabina. Ponuda na Moreni gotovo je ista kao i ponuda Amalije.

– Dalmatinka, najstariji i najautentičniji drveni brod u ponudi, izgrađen 1968. godine, renoviran 2006. godine. Dugačka je 23 metra i prima od 20 do 27 gostiju. Na palubi je 53 kvadratna metra prostora, a ponuda je slična dvama većima, ali bez “kapetanske” večere.

Cijene, detaljan opis i rezervacije možete pronaći na ovoj lokaciji

Uz more

Hotelski smještaj u Baškoj, Rabu i Lošinju. U Baškoji u hotelu Corinthia, na Rabu u hotelu Lopar , te u Lošinju, u hotelima Aurora i Vespera. Ponuda vrijedi za Krk od 20. do 23. travnja, Rab od 23. do 24. travnja te za Lošinj od 24. do 26. travnja. Ponuda uključuje doručak i večeru, klimatizirane dvokrevetne sobe, besplatan pristup internetu, hotele s tri ili četiri zvjezdice.

Ponudu hotelskog smještaja možete pronaći na ovim stranicama

Posebna ponuda – na jahti s Tomijem

Za sljedeću utrku možete izabrati da kompletna 4 otoka prokrstariš u društvu Orbeinog Tomija Missera, MTB legende i, ove godine u dvojcu s Danielom Ruanom, pobjednikom u kategoriji master. Za poseban doživljaj na luksuznoj jahti bit će mjesta za 15 ekipa odnosno 30 osoba. Ako ste zainteresirani i želite biti dio legendarnog krstarenja Kvarnerom, kontaktirajte Tomijevu ekipu.

Foto organizator

Pročitaj i

Prijave za Mitas 4 Islands 2020. su… otvorene!
VIDEO: Mitas 4 Islands i Orbea Factory Team

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas