Svetovni pokal, Lousã
28. listopada 2020

Staza u Portugalu potpuna je nepoznanica za gotovo sve natjecatelje. Ovoga puta u glavnim ulogama su Wyn Masters, Bernard Kerr i John Lawlor…

Wynova šetnja …

Wynu se pred mikrofonom pridružuju: Aaron Gwin, Bernard Kerr, George Branningan, videograf Clay Porter, Brendog, Nina Hoffman, Dak “the bullet” Norton, fotograf Maddog Boris, Jure Žabjek, Troy Brosnan, Loris Vergier, Luca Shaw, Greg Minnaar, Tracey i Mick Hannah. Puno zanimljivih stvari.

Wyn Masters na Instagramu: @wynmasters .

… Bernardove pustolovine

Bernard Kerr u svoj je vlog uključio odlazak od kuće, dolazak u Portugal, boravak u apartmanu, postavljanje šatora u boksovima, kratki sastanak s Gregom Minnarom, nekoliko riječi s Aaronom Gwinom, nekoliko šala s Brendanom Faircloughom, raspravu s Wynom Mastersom i na kraju razgovor s Steveom Peatom.

Bernard Kerr na Instagramu: @bernard_kerr.

… i izjave najboljih na Vital MTB-u

Myriam Nicole, Greg Minnaar, Loic Bruni, Luca Shaw, Loris Vergier, Finn Iles, Remi Thirion, Matt Walker, Danny Hart i Gee Atherton govore o potpuno novoj stazi Svjetskog kupa. I na koja od mjesta na koje ih podsjeća nova staza? Malo na Andoru, malo i na Pietermaritzburg.

Danas su na dnevnom redu slobodni treninzi i vožnje na vrijeme, ali sutra će biti puno ozbiljnije. Na red će doći pretposljednje kvalifikacije za Svjetski kup 2020. godine.

Kakvo vrijeme očekuje natjecatelje? Danas možda nekoliko kapi kiše i skromnih 18 stupnjeva, a u četvrtak i petak suho, sunčano i do ugodnih 24 stupnja. Klik.

Pročitaj i
Najavljujemo: Svjetski kup Lousã, posljednji spustaški obračun ove godine 

Prati nas