Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
19. svibnja 2017

Hrvat i Nijemac, 20 tjedana u kombiju, uživanje u malim i velikim dirt rajevima, tjedni izvještaji… to je mtb dokumentarec Worth It. Pogledajte prvu epizodu.

Krenula je petomjesečna turneja po europskim dirt spotovima. Ali vratimo se malo u prošlost.

Leo Gamboc, 27-godišnjak iz Umaga, u veljači je na Indiegogu, portalu za masovno financiranje, pokrenuo kampanju za turneju “Dirt Jumping Europe Tour”. Ideja je bila da s 18-godišnjim Nijemcem Jonasom Drechslerem, koji također snima videe, kren na turneju po Europi gdje bi upoznavali lokalne bajkere i graditelje parkova i na psbmx.com objavljivali tjedne izvještaje. 

No, shvatio je da bi bilo bolje ponuditi nešto konkretnije i projekt je preimenovao u snimanje mtb dokumentarca Worth It.

Koncept ostaje isti. Pet mjeseci lutanja po Starom kontinentu, život u kombiju, snimanje, fotografiranje, i naravno furanje, uz tjedne izvještaje.

Leo, Jonas i furgončić

Konačno je stigao je prvi izvještaj s videom. Leo i Jonas lutaju po sjevernoj Italiji, između ostalog posjete novi Monza Pizza Bike Park i pokriven park u Bologni.

Već prije se dešavalo dosta toga, nešto su snimali i u Hrvatskoj, ali još nije sve u prvoj epizodi. Posebno bi voljeli vidjeti Lunija i Martinca, ljute graditelje iz Rabca 🙂

Pozadina u izvještaju na psbmx.com

#worthit

Pročitajte još:
Dirt Jumping Europe Tour traži podršku

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas