Valamar HR 2021
“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
16. srpnja 2017

Staza je bila dugačka skoro četiri kilometara. Dijelom se vozilo uz more, pa uspon kroz borovu šumu i spustom kroz kamenolome nazad na plažu.  

 

Početkom srpnja, Kanegra u Istri, bila je domaćin rekreativne biciklističke utrke u sklopu AXA Kupa pod nazivom Kanegra sea&hill’s. Utrka je privukla mnoštvo biciklista, kako iz Hrvatske tako i iz drugih zemalja poput Slovenije, Italije, Njemačke, Češke i Norveške. Riječ o ljudima koji su na godišnjem odmoru u Hrvatskoj i koji su iskoristili utrku za jedan bolji trening.

 

Utrka je podijeljena u dvije zasebne utrke, prva za najmlađe i glavne utrke na dužoj stazi.

 

U najjačim kategorijama, što se konkurencije tiče, one Master, pobjednici su bili Ivan Kernjus  u Masterima A, Martin Čotar kod Master B i Peter Vesel kod Master C.
Mlada Majda Horvat je bila najbrža Seniorka, a Robert Šangulin najbrži Elite vozač.

 

Kod mlađih kategorija Dino Turčić je bio najbrži u U7, Tino Majcan kod U9, dok je mlada Čehinja Lucija Mitrehova bila najbrža u U9 cura.

Mladi Slovenac Jurij Zupanič Juriji i Lara Fabris Lara bili su najbrži kod kategorija U11 dečki i cure, dok je Filip Zupanič Filip bio uspješan u U14 kategoriji kao i mladi Norvežanin Magne Haugstad u U15 kategoriji.

Deni Kernjus je odnio prvo mjesto u kategoriji kadeta, Matko Grujić je bio najbrži kod kategorije Sport. Mlada juniorka iz Češke Mihaela Mitrehova i Nijemac Zimme Nilas bili su najuspješniji Juniori.

Fotografija: Facebook stranica BBK Grožnjan MTB club

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas