11. lipnja 2018

Pridruži se u Rapcu Manuelu Fumiću, jednom od najpoznatijih brdskih biciklista. S njim ćeš trenirati i družiti se od 28. lipnja do 1. srpnja

Krajem lipnja moći ćeš se družiti tri dana s jednom od najvećih zvijezda u današnjem brdskom biciklizmu, i to u okviru bike kampa u Rapcu. Osim treninga s Manuelom Fumićem moći ćeš upoznati vrhunske bike staze u neposrednoj okolici.

Manuela Fumića ne moramo posebno predstavljati, no evo par kratkih crta:

Četverostruki je olimpijac, a najdalje je došao do sedmog mjesta u Londonu 2012. Još 2004. bio je svjetski prvak u kategoriji U23. U Pietermaritzburgu je 2013. osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u kategoriji elite. Ove godine redovito se plasirao u top 10 na utrkama Svjetskog XCO kupa; u Novem Mestu je bio peti.

U suradnji s hotelskim poduzećem Valamar ova legenda brdskog biciklizma najavljuje svoj prvi bike kamp na istočnoj obali Istre.

Priličan broj metara nadmorske visine, slikoviti brežuljci koji uranjaju u more, sve što je potrebno biciklistima u Bike Centru Rabac i – treniranje sa svjetskom zvijezdom brdskog biciklizma. Sve te to čeka u Rapcu.

Bike Center Rabac ima sve što ti je potrebno za nezaboravan vikend na biciklu – sve usluge servisa, Bike Skills Park s dva poligona, pumptrack i mrežu od sedamnaest brdsko biciklističkih staza i flow trail odsjeka ukupne duljine 20 km.


Fumić u akciji na trećoj utrci Svjetskog kupa u Novem Mestu u Moravskoj. Foto: Grega Stopar

Vikend s Fumićem uključuje:

– trenerske savjete Manuela Fumića i Phila Dixona, trenera ekipe Cannondale Factory Racing
– polupansion z bogatim zajutrakom i večerom
– pristup Bike Skills Parku i novim stazama
– sve servisne usluge
– vodiče, fotografije i dnevno pranje sportske opreme

Doista je riječ o nezaboravnom iskustvu koje će ti pomoći pri daljnjem razvoju tehnike na brdskom biciklu, a da ne spominjemo anegdote koje ćeš moći podijeliti s prijateljima tijekom slijedećih godina! Manuel je druželjubiv i pristupačan i, ne sumnjamo, pun priča iz biciklističkog svijeta. Dio svega toga možeš postati i ti.

Ponovimo, kamp je na rasporedu između 28. lipnja i 1. srpnja.

Okvirni program:

– 28. 06. dolazak i predstavljanje programa
– 29. 06. trosatni trening (po dogovoru, polovica treninga s Manuelom, polovica s vodičima), vožnja s Manuelom, večera s Manuelom i njegovim trenerom Philom Dixonom, prezentacija Phila Dixona na temu nutricionizma te savjeti za trening
– 30.06. trosatni trening s Manuelom, večera s Manuelom i njegovim trenerom Philom Dixonom, savjeti o vještini upravljanja biciklom

U Rapcu te čeka nezaboravno iskustvo!

Prijave i informacije: valamar.com 

Naslovna fotografija: organizator

Prati nas