Istria MTB Stage Race
Bike park Sljeme OglasivaciHR Human Fish Gravel SloEnduro
8. srpnja 2023

Poreč, Rabac, Motovun, Grožnjan, Tinjan, Gračišće i Labin. Prvi Istria MTB Stage Race već kuca na vrata…

Od 21. do 23. rujna vrijeme je za prvo izdanje etapne MTB utrke u Istri u organizaciji ekipe Adria Bike. Tri etape, više od 240 kilometara istarskog kamenja, crvenkasta tla, prekrasnih pogleda, povijesnih lokacija i više od 4500 vertikalnih metara uspona…

G.O.A.T. of Istria – Najbolje istarske staze spojene u jednu

Organizatori iz Adria Bikea kažu kako su proveli više od 600 sati pripremajući tri etape sa skrivenim istarskim biserima. Kako bi otkrili sve skrivene putove u regiji, morali su zamoliti mještane da otkriju kamo idu „kozje staze”. Neke trase u pojedinim etapama nijedan biciklist nikada prije nije prošao. No, G.O.A.T. ne simbolizira samo koze i njihove staze, već i Greatest Of All Trails, ili najbolje od staza koje možeš pronaći u Istri.

Video: Istria MTB Stage Race

Zeleno i crveno

Boje koje predstavljaju Istru i Istria MTB Stage Race. Zelena je inspirirana maslinicima i zelenim istarskim šumama, a crvena simbolizira karakterističnu crvenu boju tla koje je vidljivo u dijelovima poluotoka. Ispod je ilustracija majice koju sudionice i sudionici dobivaju u „startnompaketu”. Ali pažnja! Riječ je o ograničenoj seriji dresova marke Biemme. Što se prije prijaviš, veća je vjerojatnost da ćeš dobiti pravu majicu. Tako kažu organizatori.

Poreč, Rabac, Motovun, Grožnjan, Tinjan, Gračišće i Labin. Prvi Istria MTB Stage Race već kuca na vrata...

Do (i uključujući) 31. srpnja cijena iznosi 369 EUR. Počevši od 1. kolovoza, startna kotizacija za pojedinca iznosi 399 EUR. Pozor! Cijenu ne određuje samo datum jer cijena u srpnju vrijedi za maksimalan broj od 200 registriranih natjecatelj(ic)a (100 dvočlanih ekipa). Rok u kolovozu vrijedi za završnih100 registriranih pojedinaca ili 50 ekipa.

Prijavi se na istriastagerace.com.

Profili na društvenim mrežama Instagram i Facebook:

Foto: Organizator

Pročitaj i
Istria MTB Stage Race: Objavljene trase triju etapa
Najavljujemo: Istria MTB Stage Race
#adriabike

Kenda DH Pohorje
Bike park Sljeme OglasivaciHR Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas