Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
29. svibnja 2017

Team Time Ride privukao je u Mariborsko Pohorje skoro 1000 natjecatelja.


Jedinstvena utrka
u kojoj najbrži ne pobjeđuju privukla je i ove godine zavidan broj ljubitelja brdskog biciklizma. Njih skoro 1000 nastupilo je u nedjelju na Team Time Rideu u Mariborskom Pohorju.

 

Rekreativna biciklijada

 Riječ je o rekreativnoj biciklijadi otvorenoj za sve generacije, amatere i profesionalce.  Nije to bila utrka strogog MTB karaktera. Bilo je tu mnogo vozača i na trekking biciklima. U prvom planu bili su zabava i dobar provod.


Na utrci je bilo i velikih i malih.

Tako je bilo. Prije svega zabavno. Staza dugačka 25 kilometara bila je taman toliko zahtjevna da ju mogu savladati i oni koji nisu na biciklu baš svaki dan. Bilo je šest kontrolnih točaka a duž staze organizator, Mediaevent, priredio je zanimljiv popratni sadržaj. Zborovi, plesači, bogata ponuda slovenskih delicija…

 

Najbolje prosječno vrijeme

Natjecatelji su nastupali u ekipama kojih je bilo preko 200. Pobjednik je bio onaj koji je imao „najbolji prosječni rezultat“. Dakle, zbrojila su se sva vremena svih ekipa, i ona ekipa koja je bila najbliže prosječnom vremenu, odnijela je pobjedu. Riječ je o prije svega zabavnom konceptu zbog kojeg jurnjava i ganjanje vremena nisu imali smisla.

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da su pobijedili „Muzleki“, drugi su bili „Ne lub se nam…“, a treći „Radlerke“.


Bilo je veselo.

 

“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas