16. studenoga 2017

Hrvatski reprezentativac u društvu najboljih biciklista 2017. godine.

 

Na nedavno održanoj svečanoj dodjeli priznanja najboljim brdskim biciklistima u 2017. godini, održanoj u Ljubljani, hrvatski reprezentativac Ivan Bašić, član pazinskog biciklističkog kluba TNT, dobio je nagradu za treće mjesto u kategoriji U19.

 

 Bašić je skupio 413 bodova u otvorenom kupu, Unior Downhill Cup, koji se sastojao od pet utrka. Vozilo se na Lošinju, u Kranjskoj Gori, Cerknomm na Soriškoj Planini i u Mariboru. Ispred Bašića plasirali su se samo Matic Kokelj (KK Wolf Racing Team), koji je bio najbolji s 593 boda, te drugoplasirani Rudi Pintar (Sinter Brakes Team).

 

Ivan Bašić kaže kako je ovogodišnju natjecateljsku sezonu najbolje odradio. “Sretan sam i ponosan primljenim priznanjem, koje mi je veliki poticaj za sljedeću sezonu, kada prelazim u Elite kategoriju. Već sam počeo s treninzima i pripremama, pa se nadam da će i dogodine rezultati biti dobri. Zahvaljujem se na podršci kroz cijelu sezonu Smart Growu, Bajkmaniji, Biciklističkom Savezu Istre, Rockwoolu, Zajednici sportskih udruga Grada Pazina i Surf & Bike Shopu Istra. Bez njihove sponzorske podrške rezultati sigurno ne bi bili tako dobri“, kazao je Bašić.

Fotografije: Biciklistički klub TNT

Prati nas