27. travnja 2018

U subotu 28. travnja, na programu HTV2 pogledajte trideset minutni sažetak s prve utrke Svjetskog kupa u MTB spustu 2018. održane prošlog vikenda na Lošinju

Djelić vrhunske produkcije medijske kuće Red Bull Media House moći će sutra pogledati gledatelji širom Hrvatske (i susjednih područja) na drugom programu HTV-a. Polusatna snimka počinje točno u 17 sati i 57 minuta.

 

Nadamo se kako će ovu snimku slučajno pogledati neki klinac (ili klinka) kojega će ona potaknuti da se počne baviti biciklizmom i možda jednoga dana postane pobjednik/ca Svjetskog kupa ili Svjetskog prvenstva. Zašto ne?

 

Opći je dojam kako su domaći mediji u globalu (s rijetkim izuzecima) potpuno propustili MTB vikend na Lošinju koji je bio najjača biciklistička utrka u povijesti Hrvatske, usporediva jedino s dvama etapama Gira u Istri 2004. godine (ali samo relativno jer dvije su manifestacije održane u potpuno drugačijem kontekstu). Redakcija mtb.hr svojski se potrudila da, u okviru skromnih tehničkih mogućnosti, ispravi ovu „nepravdu“. Vjerujemo kako će slijedeće godine malo više gledatelja u Hrvatskoj znati za Svjetski kup na Lošinju.

 

Raspored HTV2: https://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2018-04-28 

Rezultati na uci.ch

Snimka finala na redbull.tv – muški
Snimka finala na redbull.tv – žene

Pročitaj i:
VIDEO: Lošinj, Lošinj, Lošinj…
Svjetski DH kup Lošinj: We Will Rock You!
Rachel Atherton i Brook Macdonald najbrži u kvalifikacijama na Lošinju
(FOTO) Svjetski MTB kup Lošinj: Zatišje pred buru

Na uvodnoj fotografiji: Sam Blenkinsop iznad Velog Lošinja, foto Klemen Humar

Prati nas