11. veljače 2019

Novi format, nove utrke, jedinstvena serija. Od Istre i Gorskog kotara, do Kvarnera i Dalmacije. Prva runda je na rasporedu već 27. travnja u Rapcu

 

Nakon šest godina prvi događaj serije Husqvarna Adria Bike seli se s Plitvica, točnije iz Korenice,  u Istru. Rabac je odredište prve od četiriju rekreativnih utrka. Ne treba više čekati niti lipanj jer sezona započinje već 27. travnja!

Helter Skelter

… nije tek ime najglasnije skladbe skupine The Beatles (ekhm… zapravo Paula McCartneya, ekhm….) već je i ime prve runde ovogodišnje serije Husqvarna Adria Bike. Ako izvučeš dovoljno energije iz same skladbe, tamo ćeš doživjeti više od samog „tobogana“. Rabac i okolica, iznad i ispod Labina, nudi pravi raj za brdske bicikliste! Za organizaciju se brine HD Navigatio (Adria Bike), uz pomoć Biciklističkog kluba GRIP.

Staze odgovaraju onome na što ste već navikli kod serije Adria Bike, u ponudi su tri opcije: najkraća Easy, pa srednja i pogodna prosječnim entuzijastima Classic, te Epic – za one s velikim apetitom.

Kategorije:
– muški od 18 do 39
– muški od 40 do 49
– muški iznad 50
– jedinstvena ženska kategorija (iznad 18)

Na svoje će doći i ljubitelji e-bicikala. Za njih su predviđene dvije kategorije, muška i ženska. U ovom kategorijama dozvoljena je vožnja bicikala tipa pedalec, s ograničenjem brzine do 25 km/h.

Prijavi se ovdje

Raspis i pravilnik su na adriabike.hr 

Događaj na facebooku

Naslovna fotografija: Organizator

Pročitaj i:
Serija Adria Bike ove godine s jednim događajem više!

Prati nas