29. svibnja 2020

Serija Husqvarna Adria Bike nastavlja dalje. S mjesec dana odgode, posljednja subota u lipnju rezervirana je za popularne terene iznad Rapca…

Nastavljamo s dobrim vijestima! Ovaj puta riječ je o jednom od događaja iz serije Husqvarna Adria Bike, Helter Skelter, koji je dobio novi datum održavanja: Subota, 27. lipnja. Helter Skelter je izvorno trebao biti održan u ovu subotu, 30. svibnja, tako da odgoda i nije tako dalekosežna kao što se to moglo pretpostaviti u nekim manje optimističnim scenarijima.

Organizacijska ekipa Adria Bike čekala je pravu odluku Stožera civilne zaštite koji je po najnovijemu dopustio javna okupljanja do 300 ljudi, pa je novi termin brzo objavljen. Prenosimo izjavu Adria Bike:

„Svi natjecatelji koji su kupili startnine za Helter Skelter, kao i oni koji su kupili startnine za cijeli Husqvarna Adria Bike Series, startnine im automatski vrijede i za novi termin 27.06.2020. Oni kojima novi termin ne odgovara ili im jednostavno svaka dodatna kuna trenutno puno znači, mogu ostvariti povrat novca.
Utrka će se održati uz najviše standarde epidemiološke zaštite propisane od HZJZ.
Prodaja startnina za novi termin 27.06.2020. kreće u utorak 02.06.2020. u 12:00 sati. Broj sudionika na utrci bit će ograničen“.

Dodatne informacije objaviti ćemo kada nam budu poznate.

Prvi planirani događaj, Dalmatiner maraton na području Vodica, trebao je biti održan još 18, travnja, no i taj je naravno odgođen. Novi datum još nije poznat.

Više informacija: adriabike.hr

Pročitaj i:
Husqvarna Adria Bike Series 2020: Nova godina, nove lokacije, nove trase

Foto: Organizator

Prati nas